Csak véletlenül vettük észre a Korona Rétesházat. Maga a hely elég kicsi, egyszerű. A rétesük viszont pont olyan, amilyennek az ember a házi rétest elképzeli, igazi "nagymamám ilyet sütött" rétes. Túrós, mákos, meggyes túrós rétest kértünk, mindegyik kellemesen langyos volt. Egy szelet rétes 230 Ft-ba kerül (még mindig!
Ilyen az amikor az ember rétest szeretne enni és valóban azt kap. A többi süti is nagyon finom, ellentétben a cukrászdában kapható egyen ízű sütikkel, itt mindnek megkülönböztethető, csodás íze és állaga van. A választék nem túl nagy, de pont elég, így legalább nem kap sokkot az ember, hogy mit is egyen, vigyen.
Nem sokkal a megnyitás után jártunk a Korona Rétesházban, mely a Fő úton, a MOL benzinkút mellett található. A kistarcsai Rétesház már régebben működik, és nagyon finom a rétesük, így gondoltuk, hogy ez is biztos ugyanolyan jó lesz, hiszen egyazon cégről van szó.
A berendezkedés még folyamatban volt, bár a Rétesház felirat már elkészült, de benn még gyakorlatilag elég csupaszak voltak a falak, nem volt semmi díszítés, így a hely inkább olyan volt, mint egy egyszerű bolt, ahol csak vásárol az ember elvitelre. Gondolom, később majd egy kicsit hangulatosabbá, otthonosabbá teszik. A rétesek egységesen 230 Ft-ba kerülnek, és klasszikus ízeket lehet kapni. Összesen 10 rétest vettünk, de a kedvenc ízekből többet is. Almás, túrós, barackos-túrós, mákos, meggyes-mákos, szilvás rétesek jöttek velünk. Méretre átlagos, és mindegyiket megszórják porcukorral (én ezt nem igazán szeretem). A rétesek ízletesek, frissek, egy részük még meleg volt, nem sokkal kolábban vették ki a sütőből. Vettünk még mini szilvás kiflit is (kilóra kimért aprósütemény), másfajta nem is volt már, de pogácsát és egyéb aprósüteményt is tartanak. A kiszolgálás nagyon udvarias, de barátságos volt, a hölgy a gyerekekkel is nagyon kedvesen beszélt pár szót. Sok sikert kívánok a Rétesháznak Veresen is!