Ahol eredetileg terveztük, ott teltház miatt nem sikerült ennünk, így a belváros felé vettük az irányt a családdal, és a főút melletti nagy parkolónál, a Főtér közelében megpillantottuk ezt a kis pizzeriát. Ahogy láttuk, folyamatosan érkeztek a vendégek, szombaton jóval túl az ebédidőn is elég nagy forgalmat bonyolítottak, bár a többség elvitelre vásárolt, de ezt mindenképpen pozitív előjelnek vettük.
Bent csak a fal menti pultnál lehet enni, a pizzéria előtt pedig csak 3 asztal volt, amelyek mindegyike foglalt volt már érkezésünkkor, de a nagyon kedves és talpraesett kiszolgáló hölgy a hátsó traktusból kihozott még részünkre egy újabb asztalt és székeket, így az egész család kényelmesen le tudott ülni. Az ételkínálatban leginkább pizzák szerepelnek, 32 cm átmérőjűek, főleg a klasszikus ízek Margheritától Négy Évszakon át a Capricciosa-ig, de van pár extrémebb, komplexebb összeállítás is a repertoárban. Árban 990-1890 Ft közötti, ami szerintem elég kedvezőnek mondható, bár a veresi konkurencia áraival nem vagyok tisztában. Kértünk egy sonkás-gombás és egyik felén kukoricás pizzát (egyáltalán nem volt probléma az egyedi "variálás") (1420 Ft), egy tonhalas salátát (990 Ft) és 2 tiramisut (590 Ft), valamint üdítőket. A pizza elkészültére kb. 10-12 percet kellett várnunk, a salátára még ennyit sem, a tiramisu pedig már előre el volt készítve, behűtve. A gyerekeknek minden nagyon ízlett, frissesség szempontjából minden rendben volt. A pizzán sok volt a feltét, vékony tésztás, megfelelően sült volt.
2112Veresegyház, Mogyoródi u.6.
06 20 2665334
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad étel elvitelre koktélok parkolási lehetőség