Már kicsit kihűlt étel, amikorra ebédelni mentünk, igaz nem déli 12 és 13 óra között, inkább 2 felé. Viszont a választék még így koradélután is bőséges. Az ételek íze kifogástalanul jó volt , porhanyós a hús, a köretre sem lenne panasz (ha melegebb lett volna). A salátát a vendég maga készítheti el, ha sikerül - ez nekem nem jött be.
Sajnos a kihűlt ételek mellett nem emelte a hangulatot a felszolgálók hidegsége sem. És ami még rontott ezen, az a raktárheliységre hasonlító étkező volt. Nem tudom, miért kellett a székeket-asztalokat egymásra rakni, amíg az étterem még fogad vendéget. Elég lehangoló környezet. Sajnálom, mert így a szakács kifogástalan alkotásait mindez kevéssé élvezhetővé tette.
A korábbi CBA is üzemeltetett itt egy hasonló jellegű önkiszolgálót, a környezet és a választék nagyjából megegyezik. Már jóval ebédidő után is lehetett választani különböző frissensültek, saláták, készételek közt. Az íz és minőség azért nem lépi túl egy átlagos önkiszolgáló étterem kereteit.
A kiszolgálás átlagos, az árak elviselhetőek. A éttermi rész tiszta, még új minden, kifejezetten hangulatos. Az étterem előtt játszótér, mellette – a Lidl-vel közös – elég nagy parkoló, ahol néha még árnyék is van. Ajánlom azoknak akik a városban járnak, habár egy kicsit kiesik a városközponttól.