Liget Bistro-Cafe Veresegyház

50%
50%
3,5Kiszolgálás
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Libra Hotel Veresegyház - Szilveszteri mulatság a Librában
Libra Hotel Veresegyház
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom

Liget Bistro-Cafe Veresegyház vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 130 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2955 feltöltött kép
Átlagos 2024. június 14.barátokkal járt itt
Már kicsit kihűlt étel, amikorra ebédelni mentünk, igaz nem déli 12 és 13 óra között, inkább 2 felé. Viszont a választék még így koradélután is bőséges. Az ételek íze kifogástalanul jó volt , porhanyós a hús, a köretre sem lenne panasz (ha melegebb lett volna). A salátát a vendég maga készítheti el, ha sikerül - ez nekem nem jött be.
2019. július 11.barátokkal járt itt
A korábbi CBA is üzemeltetett itt egy hasonló jellegű önkiszolgálót, a környezet és a választék nagyjából megegyezik. Már jóval ebédidő után is lehetett választani különböző frissensültek, saláták, készételek közt. Az íz és minőség azért nem lépi túl egy átlagos önkiszolgáló étterem kereteit.