Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház

a 32 veresegyházi étterem közül
Hely jellege
cukrászda
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) VeresegyházSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház
22 fotó

3,8Kiszolgálás
3,6Hangulat
4Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Libra Hotel Veresegyház - Szilveszteri mulatság a Librában
Libra Hotel Veresegyház
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom

Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 184 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 19.a párjával járt itt
A Sulyán cukrászda a veresegyházi piac mellett, bár kissé félreeső utcában van. Szombat délelőtt sokan voltak, elsősorban elvitelre vásároltak. A belső tér elég kicsi, a kiszolgálás kicsit zavaros volt, több sor volt, mint kiderült, az egyik sorban csak előrendelés van.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Kiváló 2024. augusztus 5.egyedül járt itt
A Sulyán cukrászda egyike az országos elismertségű, több évtizedes múltra visszatekintő, hírben az adott település határain túllépő egységeknek. Egy málnás pisztáciás süteményt rendeltem, ami 980 forintba került. Nem bizonyult katartikusnak, de messze átlag felettinek igen, volt benne munka és koncepció.
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 130 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2955 feltöltött kép
2021. december 28.családjával járt itt
Gondoltam, hogy elmegyek kiábrándulni, mert utóbbi időben elég gyakran hallottam róla a véleményt, hogy már nem olyan, mint régen volt! A sütemény- és fagyi-próba viszont mégis csak meggyőzött arról, hogy ezért érdemes elutazni ide. Igaz, az árak emelkedtek, az adagok nem, a kiszolgálás gyors (annyira nem kedves, mint régen), viszont az ízek, a minőség ebben a körzetben és ebben a műfajban még mindig vezetnek.
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - EgyébSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Étel/ital
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2016. szeptember 25.barátokkal járt itt
Nem feltűnő helyen található a szépen fejlődő Veresegyházon ez a cukrászda, de érdemes meglátogatni, a város miatt is. Országos szinten itt kapható az (egyik) legjobb fagyi, választék, minőség, ár szempontjából is, és gyakran van valami új különlegesség.
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2015. szeptember 11.gyerekekkel járt itt
A közeli pizzériában ettünk, s míg a család ifjainak egy része még evett, a többiek már befejezték a pizzázást, megnéztük a főtéren a díszkutat, s ekkor éles szemmel azonnal észrevették a fagyit. 2 típusú fagylaltot árusítanak, egyrészt gépből csíkos csavart krémfagylaltot, másrészt a hagyományos gombócos fagyikat, ha jól emlékszem, 16 féle ízben.
Sulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Étel/italSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Étel/italSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Étel/italSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Külső képSulyán Cukrászda (Veresegyház) Veresegyház - Belső
Még több kép (4 db) >>