2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már érkezéskor látszik, hogy a kert kialakítása mediterrán jellegű, rendezett. Vendég fogadás a bejáratnál helyhez vezetés kiváló, udvarias. (foglalás nélkül is) Felszolgálás minőségi, udvarias, határozott és egyértelmű. Az étek ránézésre is ínycsiklandó, ízei pompásak. Minőségi italok. Fizetés rendben. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Trattoria al Forno további értékelései
2025.02.02egyedül
![]()
Egész jó kis pizzázó, ahol figyelemre méltóak a pizza-pasta választékon kívüli ételek is. Kár, hogy a csapolt Pilsner Urquell nem adta a szokásos élményt. Kissé vizes volt és frissessége sem 100%. Így is jobb volt a sörök nagy részénél, de egy pohárra 990 Ft plusz fsz. díjért elvárható lenne a...
2022.04.03a párjával
![]()
Sajnos az étlapon hirdetett pármai sonka csak az árban mutatkozott meg a pizzákon sima gépsonka volt. Sajt is csak nyomokban, íztelen nagyon messze van egy igazi olasz pizzától. Nem ajánlom senkinek!
2019.01.17gyerekekkel
![]()
Kedves és gyors rendelésfelvétel, kissé lassú kivitelezés. Jó ízű étel, árak középen Veresen. Hangulatos enteriőr és gyermekbarát. Ajánlott.
82.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
47.198 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval