Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó sör szép, panorámás teraszon

Barna Party Kisvendéglő VerőceBarna Party Kisvendéglő Verőce a térképen

2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Barna party kisvendéglőbe már jóllakottan ültem be egy pohár sörre, mondták, hogy nincs ennek semmi akadálya. A kiszolgálás egyébként is kedves, amikor kérdeztem, hogy van-e pacal, mert azt jóllakottan is rendelnék, a nagyon szívélyes, fiatal felszolgáló hölgy mondta, hogy ő is így van ezzel, pacalt bármikor örömmel eszik. Annyiban maradtunk, hogy valamikor visszatérek hozzájuk rántott velőt meg borjúlábat enni, no meg pontyhalászlét haltejjel.
Most egy Pilsner Urquellt ittam, ami 800 ft volt meg fsz. díj 80 forint, ami jó ár/érték arány.
A borválaszték szűk, a nagyipari sörök mellett van Visegrádi is.
Tisztes négy pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Barna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - EgyébBarna Party Kisvendéglő Verőce - Egyéb

Barna Party Kisvendéglő további értékelései

2023.10.02a párjával
Kiváló
Nagyon szép kilátás, jó kaják. A dunapart sétálásra, illetve furdésre is alkalmas a duna. Innen gyönyörű kilátás nyílik a túlsó partra. A duna vize kicsit hideg és hírtelen mélyül.
2023.07.09a párjával
Kiváló
Itt jártunk a párommal esküvői vacsorán ,kedvesek udvariasak a felszolgálók, a vacsora kiváló volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek s bízom benne hogy még járunk ott a párommal máskor is.
2023.05.01a párjával
Kiváló
Közvetlenül a Duna partján! Ennek nagyon rossznak kellene lenni, hogy ne tessen. De nem, hanem nagyon jó! Vasárnap 12 előtt nem sokkal, még éppen a csúcs előtt, találtunk egy jó asztalt a teraszon. Gyorsan felvették a rendelést, hamar ki is hozták. És minden nagyon finom volt. Bővebben: rántott...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád
32.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom
46.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval