Osztálytalálkozót szerveztünk erre az ismeretlen helyre. Nos. BEJÖTT! Laza és vidám személyzet. Nagy és mindennel felszerelt szobák és jó büfé elfogadható áron. Mi ön ellátásra rendezkedtünk be,de minden adva volt a főzéshez és a jóléthez. Nem kellett mosogatnunk! Mindent elintézett Margó madám és a személyzet.
A nosztalgiázáshoz kaptunk projektort így vidáman teltek az esték. A kutyás Barátunk is nyugodtan hozhatta el az ebet,mert volt egy külön szállás az ebeseknek. Környák is látnivalókkal szolgált. A Majkon lévő /számunkra ismeretlen/ kolostor lenyűgöző látvány volt. Este lehetett használni a netet,így a Nekünk tetsző zenére énekeltünk,táncoltunk virradatig. Senki nem szólt érte,sőt Margó madám is tevékeny résztvevője volt az eseményeknek. Summa-summárum! Minden nagyon jó volt,mindennel meg voltunk elégedve. Ilyen találkozókra a lehető legjobb megoldás a Margó panzió. Jaah! A megközelítés sem okoz gondot,mert kitáblázva a kereszteződésekben így nem kell keringeni az utakon.