Utazásunk alatt álltunk meg ebédelni az étteremnél. Jó választás volt! Az ételek kis adagban is elegendőek voltak, továbbá frissek, finomak. Az étterem tágas, tiszta, rendezett. Terasza is van. A felszolgáló kedves, vidám, segítőkész volt. Nem kellett sokat várni a rendelés után, hamar érkeztek ételeink.
Évfordulónk alkalmából ebédeltünk itt. Párom Jókai bablevest és vörösboros marhapörköltet evett, én tárkonyos csirkeragulevest és baconös csirkemellet sajtmártásban. A bablevesben a bab szét volt főve, a ragulevesben a zöldségek félpuhák voltak. Párom először csak levest akart enni, azt hitte, hogy azzal jól fog lakni, de nem adtak túl nagy adagot, ezért választania kellett főételt is.
A pörköltben a hús nem volt rendesen megpucolva, hártyás volt és a szaft is elmaradt. Bár azt mondta, ez finom volt, a nokedli kivételével. A csirkemellből két kisebb szeletet adtak és csak az egyikre került sajtmártás, mert egymásra voltak rakva. A két púpozott rizs közül az egyik alja össze volt száradva, a teteje volt friss. Itt is a hús volt finom. Mondhatom azt, ettünk, de nem laktunk jól.