Legjobb hely az országban

Menekülj Veszprém szabadulószoba VeszprémMenekülj Veszprém szabadulószoba Veszprém a térképen

Kihagyhatatlan 2025. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2025. április 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon nagy szabaduló szobás vagyok és rengeteg szobában voltunk már, most Veszprém városában jártuk körbe a helyeket. De ez a hely magasan nem csak a város hanem szerintem az országos szinten is a legjobb.
Fantasztikus feladatok látványvilág az amikor belépsz a szobákba, egyszerűen tényleg magad mögött hagyod a világot és én egy karakternek éreztem magam aki benne van a játékban. Csúcs szuper kedves személyzet aki vicces is. CSAK AJÁNLANI TUDOM ŐKET!!!!!

Menekülj Veszprém szabadulószoba további értékelései

2025.04.18csoporttal
Ezt nem szabad kihagyni emberek ha valóban olyan szobákat játékokat kerestek ami élményt nyújt akkor ők a legjobb választás magasan budapesti top kategóriákhoz tudom hasonlítani és ott is 2 ilyen helyet ismerünk. Eszméletlen játékok és a játékmesterek nagyon nagyon kedvesek voltak végig....
2025.04.18barátokkal
Veszprémben töltöttünk pár napot és körbe jártuk a szabadulószobákat, őszintén meg kell mondanom ,hogy magasan verte az környéken lévő helyeket. Ez a hely egy mesevilág. Imádtuk és biztos ,hogy jövünk még mert nagyon ritka sajnos az ilyen élményhelyszín
2025.04.16barátokkal
Végre Végre egy igényes modern hatalmas terület ahol baromi jó játétkok vannak. Nagyon jofejek akik ott dolgoznak és a játékok szuperek. Laci játékmester szuper és jó humora van, mi tuti csak ide jövünk már csak mert zseniális és várjuk még a többi szobát és lehetőséget. Hajrá MENEKÜLJ !!!!!!
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyugdíjas ajánlat
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes