Jó 2023. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem éppen egyszerűen megközelíthető helyen, ipari környezetben a város szélén gourmet helyet nyitni merész vállalkozás. Az étlap rövid, a várakozás hosszú, ahhoz képest, hogy vendég rajtunk kívül nem volt. A választható két levesből két órakór már csak bivaly húsleves volt. Ezt választottam. A leves kifinomult, jó ízű, a hús szeletek jobbára szálára szeleteltek. Meggondolatlanságnak bizonyult bivaly étteremben harcsapaprikást rendelnem. Az egyetlen rostonsült halszelet mellett némi kenhető állaghoz közeli paprika mártást tartalmazó, bár jó ízű fogást nem szabadna harcsapaprikásként kínálni. Pl. Paprikás harcsaként kínálva a vendég azt kapja, amit várhat. A Cézársaláta kiemelkedően finom volt, top 3. Van még mit finomítani. Sok szerencsét hozzá!
A felszolgálói feladatokat is magára vállaló tulajdonostól, Ivácson Attila sajtkészítéssel is foglalkozó gazdálkodótól megtudtuk, hogy ez az első vendéglátó vállalkozása. Idén nyitott egy mindenki által könnyen megjegyezhető napon, február 24-én, a fő téma pedig a saját tartású bivaly húsa....