Kiváló 2013. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. május 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Májusban újra jártam Veszprémben, természetesen nem hagyhattam ki a Chiantit. "Csak" egy jó kis olasz tésztára ugrottunk be. A finom olivás kenyér fűszervajjal és az isteni limonádé után jött az est fénypontja, idézem az étlapról: Zöld fettuccine carbonara parmezánhabbal, sült pancettával. Nagyon finom volt! Mellékelem a képet, étvágygerjesztőnek!
Szerintem többen jártak már úgy, hogy egy sok-sok éven keresztül megbecsült hely előnyére, vagy éppen hátrányára megváltozik. Így volt ez a veszprémi Chianti étteemmel is. Bezárt, majd hónapok múlva teljesen új személyzettel újra megnyitott. Újragondolt ételekkel találkoztunk, melyek merőben...
Egy két napos veszprémi tartózkodás során látogattuk meg az éttermet egy barátommal. A környezet szép, a pincérek kedvesek és udvariasak. A várakozás idejére felszolgált friss olasz kenyér volt házi vajjal kiváló. Jómagam kedvelem a különlegesebb ételeket, kecskesajtos túrógnocchit ettem füstölt...
A sikeres év lezárását ünnepeltük tavaly a kollégákkal itt. A hangulat fantasztikus, a kő és a fa találkozása nagyon jó milliőt teremt. Degusztációs menüt választottunk egy bor sorral. Így részünk volt a kacsa, vaddisznó, nyúl, szarvas felhozatalban, a fantasztikus borokról nem is beszélve....