A veszprémi utcazene fesztivál alkalmával egyik este véletlenül találtunk erre a cukrászdára. Kintről megláttuk a guszta süteményeket a hűtőpultban, és bementünk. Nagyon kellemes hely, az ablak, illetve üvegfal mellett ültünk le, ahonnan le lehetett látni a rendezvényre, így elég sokáig ültünk egy üdítő és egy sütemény mellett.
A sütemény nagyon finom volt, a személyzet kedves, udvarias, a kiszolgálás kitűnő. A benti részben, ahol mi leültünk nem sokan voltak, a teraszon többen ültek, ahol plédek álltak a vendégek rendelkezésére. Kár hogy csak az utolsó estén találtunk rá.
Most voltam először,de biztos gyakrabban fogom látogatni a helyet. Nagyon finom és ütős a koktéljuk :) és a kiszolgálás is megfelelő. Nagyon hangulatos és rendezett kávézó. Ide tényleg kulturált emberek járnak,ami nem utolsó szempont. Bő az italválaszték,és sütemények is kaphatók.
Egy barátnőmmel mentünk,mert hallottuk hogy misztikus estét szerveznek,és kiakartuk próbálni a játékot. Nagyon jól éreztük magunkat,így biztos ott leszünk a következő hasonló rendezvényen is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Többször is jártam már itt, nagyon szeretem ezt a helyet. A kávé nagyon finom mindig, a kiszolgálás ugyan olyan bármikor megy az ember. Sok mindenből lehet választani, vannak édességek is, a kedvenceim a poharas desszertek. Többféle van és mindegyik nagyon guszta, kifogástalan. Kiülős része is van a helynek, ami hidegebb időben is nagyon kellemes, adnak pokrócot is.
Végre van egy hely a veszprémi éjszakában, ahol nem zárnak be az esti mese után. Szombat esténként változatos bulikat tartanak, amely a honlapon egész hónapra előre megtekinthető. Kedves kiszolgálás, finom kávé és finom sütemények kaphatók ebben a belvárosi kávéházban. Természetesen internetezni is lehet, vagy kiülhetsz a teraszra, még akkor is, ha már nincs nyár.