Teljesen véletlenül akadtam rá a büfére. Egy lepukkadt hipermarket helyébe egy bútoráruház költözött és most a kedves vállalkozó hölgy meglátta a lehetőséget a büfé megnyitására. A vendégkör nem is a bútorvásárlókból, hanem főleg a környező ipari cégek alkalmazottaiból kerül ki.
Dícséretet érdemel a berendezés (robusztus asztalok és székek). Bőséges az üditőválaszték - alkoholt nem tartanak. A kínálatban többféle kávé kapható. Barátságosak, vonzóak az árak. Ritkán látni ilyet, de van egy ötletláda kis papírfecnikkel, melybe bedobhatod az igényeidet és így befolyásolhatod a frissen nyitott egység kínálatát. HACCP szempontjából is minden OK. Nekem pozitív élményeim vannak és drukkolok a vállalkozásnak. Azt hiszem vissza fogok térni.