“Az asztal örömeit minden életkorban, minden társadalmi helyzetben, minden országban és minden nap lehet élvezni; ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségünknek, és az utolsó, mely megmarad és vigasztal akkor, mikor a többi örömünket már elvesztettük.
” -Brillat-Savarin Pikáns, változatos, egyedi örömöket kínálunk! ! ! Kemencében sült pizzákkal, csülökkel, oldalassal és egyéb finomságokkal várjuk szeretettel! ! ! Gluténmentesen készítjük kínálatunk nagy részét: - levesek, saláták, tészták… frissensültek… egészen a desszertekig! ! !
Viszonylag kicsi, nem nagy befogadóképességű helyről van szó. Elég jó volt minden, amit ettünk és a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, azonban a konyha szellőztetése nincs megfelelő módon megoldva, eléggé ellepett a kajaszag, lehetett utána rögtön hajat mosni. Ezt leszámítva nem rossz hely.
Bakancslistánkon szerepel a veszprémi Fekete Bors étterem és novemberben izgatottan mentünk oda egy vasárnapi ebédre. Hát ekkora csalódás régen ért. Ott minden koszos volt, amit láttunk. A tányér, amin az evőeszközeinket megkaptuk, a radiátor, a villanykapcsoló - hogy csak néhányat említsünk.
Pedig szerintem nagyon várták az első értékelést, hiszen a tulajdonos becsülettel kitöltötte az üzemeltetőre vonatkozó részt az Ittjartam. hu oldalon. Az étel egyébként finom volt, a pincérnő kedves volt és aranyos volt a Csőrike nevű papagáj is.
8200Veszprém, Kőbánya u. 8.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad étel elvitelre gyerekmenü házhozszállítás kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség zártkörű rendezvény lehetősége