Kiváló 2020. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A beltérben rendezvényre készültek, így csak a teraszon tudtunk leülni, amit nem bántunk, szép idő volt október első felében, a terasz meg igényes és szép kivitelezésű itt. Az uborkaleves (1300) savasabb az optimálisnál, benne a tartárnak ígért fogas inkább galuska, ezzel együtt a fogás nem rossz, de az igazság az, hogy jobbat vártunk. A tartár (2450) élvezetes, de előzetes itteni élményeink alapján e fogása esetében is többre számítottunk. A fekete kagyló pizza pane-val (3850 ft) korrekt ízletes, mint ahogy a citromos tarte (1290) is. 2014-ben e hely elődje (mint megtudtuk a felkészült, kedves, szolgálatkész pincérünktől, nem változott a tulaj meg a stáb, csak a filozófia és a név) katartikus élményt adott, ez most elmaradt. Ezzel együtt a hely megérdemli az 5 pontot.
Bocs a béna címért. Nem akartam pátoszos lenni vagy nagyzoló, inkább kínrímet bírtam kitalálni. A hely: próbáld ki! Elégedett leszel! Felszolgálás, ételek, italok: kifogástalan. Belső: ízlés dolga. Mi ragyogó napsütésben kint ültünk a teraszon, az csodás volt. A WC jópofa. Az Étterem hét...
Egy szombat esti vacsorára tértünk be. Jártunk már itt évekkel korábban, amikor még Chianti néven futott a hely. Egyrészt kíváncsiak voltunk milyen lett a változás után, másrészt a Dining City rendezvény keretében jónak ígérkezett a menüsor alapján. Nem csalódtunk! Az ételek igazán jól...
Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy új helyről tudósíthatok, véleményt írhatok. A hangulatos helyen nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A személyzet fiatalos, dinamikus. A kandalló kellemes meleget és hangulatot ad. Az elénk tálalt ételek egytől-egyig nagyon finomak voltak. Az árak...