Telefonon foglaltunk asztalt a Gyarmati étteremben. Érkezésünkkör levezetett a pincér az alagsorba. Finom volt az étel, amit elénk tettek és újszerűek voltak a tányéron található díszítőelemek (vadszőlő szemek s levelek). Fényképeket is készítettem. Természetesen azt is megörökítettem, hogy a ritkábban használt alagsori helyiség borosüvegeit vastagon belepte a por.
Barátainkkal jártunk az étteremben, három kisgyerekkel. A legtöbb pozitívum, ami elmondható, hogy a személyzet kedves volt a gyerekekkel, még játékokat is adtak nekik, pedig elég nagy ramazúrit csaptunk. Ennek örültünk. Sajnos azonban maga az étterem nem győzött meg minket. A választék rendkívül szerény, alig néhány ételből áll.
A kiszolgálás is hagy némi kívánnivalót, a fiatal pincérek láthatóan nem igazán kompetensek, amikor például ételekről érdeklődtünk, bizonytalanul válaszoltak és összességében sem feleltek meg az elvárható színvonalnak. Sajnos az ételek sem hagytak bennünk mély nyomot, a rántott csirke kifejezetten rossz volt, a panír ráégett az amúgy is száraz húsra, szinte ehetetlennek mondanám. Emberi oldalról tehát jelesre vizsgázott a hely, szakmailag viszont erősen középszerű. Ha Veszprémben járunk, ennél minden bizonnyal akad jobb hely is.
Még szép volt az idő ahhoz, hogy kiüljünk a teraszra és élveztük is a dolgot. Kedves volt a személyzet, ízletesek voltak az ételek. Nem is lett volna semmi baj, ha nem történik meg az az apróság, hogy a pincér akkor hozta ki az uborkasalátámat, mikor már a frissensültem elfogyasztásának felénél tartottam.
Az idegen nyelvű étlapoldalak között nagyon sok a hiba. Ennek ellenére ajánlom az éttermet, mert nagyon jó az ár/érték arány. Elfogadják a kártyát és az utalványokat.
Gazdag étel válszték szép éy nagyon ízletes ételek.Kiszolgálás töléletes,kellemes környezet mint kívűl mint belül.Nagyszerű étterem minden szwmpontból.
Két éve már jártunk itt a családdal, már akkor is mindennel elégedettek voltunk. Szerencsére azóta semmi nem változott: gyors és kedves kiszolgálás, egyedien finom ételek és kiváló ár-érték arány. Ebédelni tértünk be az augusztusi dög melegben két gyerekkel, odabent kellemes hűvös idő fogadott.
A pincér valamennyi fogáshoz külön-külön javasolt köretet és salátát. A vegyes savanyúság már önmagában ínycsiklandó volt (kétféle uborka, vágott káposzta, savanyított burgonya és kukorica). A fogások elég hamar elkészültek és kicsinek-nagynak egyaránt ízlettek. Ilyen kiváló borjú bécsit még másutt nem kaptam. A pincérek étkezés közben is érdeklődők voltak, de nem tolakodóak. Csak ajánlani tudom a helyet!
Németországból érkező ismerősökkel mentünk étkezni. Mivel az éttermi részen már jártunk korábban is, így nem volt kérdés hol vacsorázunk ismerőseinkkel. A választék széles és változatos. Mindenki talál az ízlésének, hangulatának megfelelő ételt. Az adagok bőségesek, finomak és a szemnek és kellemes élményt nyújt.
A kiszolgálás figyelmes, segítőkész, nem tolakodó. Nyáron a kerthelyiség is nagyon kellemes. Bármikor szívesen visszajövünk ide egy hangulatos ebédre, vagy vacsorára, ezért bátran ajánljuk mindenkinek! Ági és Ákos