Éttermünk 15 éve üzemel, önkiszolgáló módon, Veszprém belvárosában. A büfé már reggel 7 órától várja a reggelizni vágyókat. Ételeink fő jellemzője a házias ízesítés, magyaros konyha. Fő profilunk mellett vállalunk családi és társasrendezvényeket, csoportok étkeztetését nyitvatartási időn kívül is.
Csoportok részére 10 % engedményt adunk aktuális árainkból. Két éttermünkben 100 fő tud egyszerre helyet foglalni, nyáron 40 fős terasz várja a vendégeket.
Az ember egy tálcás gyorsétteremben magasztalja az egyik ételt. Lehetséges ez? Igen! Mert ők valóban a vendégért vannak. Nyitva vannak a hétvégén is. Látni itt szombat délelőtti családokat, kik bevásárolnak, hétvégi "láthatásos" apukákat, nyugdíjasokat, sőt még egyedülálló embereket is, kik értékelik a hétvégi nyitvatartást.
A Hungária étterem egyik remeke a töltött csirkecomb, mely degeszre van tömve a bőr alatt és annak ellenére, hogy csak áztatott zsemléből áll a legjobban fűszerezett. Ajánlom mindenkinek!
Ez a hely már húsz éve is így nézett ki, a burkolat talán még régebbi, de akit ez nem zavar, szereti a klasszikus magyar alap konyhát és olcsót akar enni a városban, akkor adott a lehetőség. Önkiszolgáló étterem, hosszú sor van ebédidőben, de gyorsan megy és készségesek a kiszolgálók.
Nagy a vendégtér, két terem is van, a faburkolatúban, ahol a büfé is van, nagyobb társaságokat, kiránduló csoportokat is kiszolgálnak ültetéses rendszerben, nem kell tálcázniuk. Mindig van rántott hús, rakott ételek, főzelék, leves, ecetes savanyúságok és sütemények is.
A sok évet megért veszprémi gasztronómiai komplexum egyik legsikeresebb része a Hungária étterem. Ez egy olyan "menza", ahol még vasárnap délben is talál mindenki a kedvére valót. Hétköznap meglehetősen hosszú a sor, de megéri a várakozást. Kedves a személyzet és kártyával is fizethetünk. Ebéd után pedig ott a söntés, ahol leöblíthetjük az ebédet egy itallal.
Balatonföldvárról mentünk át Veszprémbe.Kirándulgattunk.megèhezvén keresgéltünk a sok-sok étterem között.Szempont volt a SZÉP kártya elfogadhatósága .illetve,hogy gyerekek is találjanak nekik megfelelő ebédet.Itt válogathattunk leves,főzelék,husos,rakott,különböző köretek,sőt sűtik között is.
A velős-pacalpörkölt,a vadas nagyon finom. A kiszolgálás barátságos,gyors. Az étterem hangulatos. Hétvégén családosoknak is tudom ajánlani! Az árak nagyon megfelelőek. Jó időben a teraszon is helyet lehet foglalni,és jó hallgatni,mikor amatőr zenekarokat is felléphetnék a zenei fesztiválon.
Időnként itt ebédelek, nosztalgia az iskolai menzákra, annál azért jobban főznek. Előnye, hogy sokféle étel közül lehet választani, mindig van legalább 5-10 féle főétel, levesek, tésztafélék, főzelékek, és általában finomak is az ételek, néha túl zsíros. A benti részen sokszor kajaszag van, na de van egy klassz terasza, ahol jó üldögélni. Aki szereti az átlagosan kellemes ételeket, ízeket, annak ajánlom!
A családommal sikerült ebben az étteremben egy finom ebédet elfogyasztanom. Önkiszolgáló étterem, de széles ételválasztékkal. A kedvenc ételemet, rakott káposztát ettem itt. Figyelmes pincérek, gyorsaság, jó hangulat jellemzi a helyet. Bármikor szívesen visszamennék ide étkezni, akár családdal, vagy barátokkal. A város is csodaszép, és jó megközelítésű helyen van z étterem.