Az igényes, átgondolt, kellően rövid étlapon egyenlő arányban szerepelnek magyar ételek, valamint kulináris import-fogások. Kínálnak többek között füstölt tokhalat beluga lencsével, wakame salátával, kacsamáj-pástétomot zöld dióval, szilva chutney-val és brióssal, török lecsót (menement) vargányával, nyírségi gombóclevest borjúból, kakaslevest, bélszínt Budapest módra, fogast Kárpáthy módra, garam masala-s csirkét, citromtarte-ot és trois chocolat desszertet. Fogadófalatként zöldfűszeres-paprikakockás túrókrém kapok lenmagos házi kenyérrel. Remek kezdés. A vajtök velouté-t a vendég előtt öntik az almakockás pisztrángbetétre. A selymes leves kellemesen savanykás, a pisztráng lehetne szaftosabb. Jelzik, hogy nincs kókusztej, de benne vagyok, hogy a rizstészta, Szent Jakab kagyló, kókusztej, mangold, koriander, lime, chili elnevezésű kompozíciót tejszínnel készítsék. A fogás ízletes és dekoratív, a kagyló friss, szaftos, mellette marinált retek és hagyma, továbbá zöldborsóhajtás. Az étlapon túrógombóc, rebarbara, tejföl címszó alatt kínált desszert kiváló: a túrógombócot sütve adják, mellette kellemesen savanykás zöld rebarbara mártás-pöttyök, kifogástalan, könnyed tejfölhab, reszelt fehércsokoládé, tetején ribizli és áfonya. Egy klasszikus magyar desszert remek újrafogalmazása. A kiszolgálás kedves, udvarias, szívélyes.