Kihagyhatatlan 2023. február 2.a párjával járt itt
Veszprém 2023-ban Európa Kultúrális Fővárosa, ezért látogattam el ide, az egyik helyszínére. A színház épülete nem tipikus, a homlokzat a főúton van, innen lépcsőn lefele jutunk el a bejárathoz, amely egy parkban áll. Az épületbe lépve szemünk egyből a mennyezetre szegeződik, ahol virágkehely alakú világítás fogad, ez a szimbólum végig kísér az épület falán, díszítésén.
Díszes lépcsőn, a mozaik ablakot megcsodálva jutunk fel a földszinti nézőtérre. Egy emelettel feljebb a nem tipikus páholyokoz, amelyek kis paravánokkal vannak elválasztva. Oldalt nagy tükrök vezetnek a toalettekhez.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.