Az utcazene fesztiválra kerestünk szállást, közel a belvároshoz, s ezt találtuk. Amikor az autóbuszpályudvarról odamentünk a busszal, úgy gondoltuk rossz választás volt, mert nagyon messzinek tűnt a belvárostól. Azonban a háziasszony elmondta, hogyan tudunk gyalog pár perc alatt leérni a városba, s így már sokkal jobbnak tűnt.
Kaptunk térképet a városról, és szinte mindent elmondott a háziasszony, hová- hogy tudunk eljutni, jó éttemeket is ajánlott. Nagyon kedves volt, megmutatta, hol csengessünk, ha bármire szükségünk van. A panzió két épületből áll, mi az udvari hátsó épületben voltunk, az ebédlő a főépületben, ahová reggelizni jártunk. Ottlétünkkor lehetett volna reggelit rendelni, amit nem ott készítenek, hanem egy pékségből hozta a panziótulajdonos, mi nem kértünk, de saját reggelihez is van az étteremben tea, kávé, forró csokoládé. A panzió a szoba, a fürdőszoba szép, tiszta, szinte újszerűnek tűnik, illetve lehet hogy az az épület amiben mi voltunk új is. Nagyon meg voltunk elégedve, ha legközelebb Veszprémben szállásra lesz szükségünk biztosan ide megyünk. Egy apró hibát azért mégis leírok: Az épület földszintjén van egy kb 120 literes hűtőszekrény, ami közös a 7-8 szobának, s ez kicsi. Amikor odaértünk tele volt a hűtő, alig tudtuk beszuszakolni a nagyon kevés kaját, és üdítőt.