2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 24.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
5 éjszakát töltöttünk el az Ezüsthíd Hotelben. Kocsi nélkül semmiképp nem ajánlom, mert elég messze van a belvárostól. Inkább egy erős 3 csillagnak mondanám, mint 4-nek. Ami pozitív volt, hogy csendes, nyugodt helyen van ill. kifogástalan tisztaság van a szobában. Minden nap takarítanak, tesznek 1-1 0,5l-es mentes vizet ill. kb. 2 naponta van törülköző csere. (Az ember örül neki, de annyira egyik sem környezetbarát). Egy WC papírtartót felszerelhetnének valahova, mert csak a WC mögé lehet lerakni a WC papírt.
Welcome drinket lehetett választani, szinte bármit a bárból.
Ami nem tetszett, hogy folyamatosan ugyanaz a reggeli felhozatal, semmi nem változik.
Jelzem, hogy szó szerint ez van a foglalásban: "Szállás változatos svédasztalos reggelivel"
A ketchup-mustár-majonéz szent háromságot eddig mindenhol felfedezni véltem, itt majonéz nem volt. Ez valószínűleg csak annak probléma, aki csak a majonézet szereti, mint én, egyébként szerintem észre se veszi az ember. 4 csillagnál már illene rendes citromot kirakni a teához, bolti citromlé helyett. Illetve nagyon jó lett volna mindennap csak 1 kicsi változatosság. Az ételeket folyamatosan pótolták, úgyhogy ezzel nem volt gond. Amin szerintem változtatni kellene, hogy aki reggeliztet és nem a konyhán van, az ne p.cs@gatyában jelenjen meg a vendégtérben. Illetve én furcsálltam, hogy a recepciós segít be a reggeliztetésben, mikor ott voltak rá 3-an és azért nem egy nagy területről van szó.
A wellness rész elég furcsán működik. Szinte teltház volt, de szólni kell a recepción, ha a wellnesst akarja használni valaki, mert különben lent teljesen sötét van. A jacuzzit és a szaunákat is be kell kapcsolni, ami kb. fél óra mire felmelegszik. Elvileg 2 jacuzzi van, ebből csak 1 működött, a másik teljesen le volt takarva.
A parkolás ingyenes.
Összességében inkább annak javasolnám, aki kirándulás céljából megy, mert a hotelben nem nagyon lehet semmit csinálni, esetleg kiülni a teraszra 1 itallal.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Ezüsthíd Hotel további értékelései
2025.01.02a párjával
Kedvesek voltak, mindenben segítőkészek. A hotelból 15 perc sétával kényelmesen el lehet jutni a város központjába, de van lehetőség tömegközlekedésre is. Finom és bőséges reggeli kínálatuk volt, a szoba tiszta, megfelelő nagyságú! Nagyon csendes környék! A wellnesst nem használtuk, így arról...
2023.07.03a párjával
Mindennel elégedettek voltunk, a hotel csodálatos, patyolat tisztaság, a reggeli bőséges és finom, a wellness kicsi ugyan, mert jakuzzi és szauna van, de az csak a miénk volt, aznap este senki nem használta, így nagyon hangulatos privát wellnessünk volt! A szoba modern és szép, a terasz nagy, a...
2016.07.20a párjával
Nagyon kedves személyzet, gyönyörű tisztaság, ízlésesen berendezett tág szoba fogadott minket a hotelben. Reggeli minden igényt kielégített, a hotel étterme is ízletes fogásokat kínál. Kicsi a wellness rész, de rövid időtöltésre kiváló. Kerékpárbérlési lehetőség adott, bejárható így Veszprém, a...
Az Ezüsthíd Hotel legnépszerűbb csomagjai
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Húsvét
Pünkösd
Május 1.
39.600 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
44.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval