A Hotel Historia Malomkert Veszprém szemetgyönyörködtető környezetében, a Séd patak partján levő műemlék épületében lett kialakítva. Az épület eredetileg malomként üzemelt, amelynek múlt századi hangulatát a mai modern stílussal lett összeötvözve. Egyedi szolgáltatásokkal, vendégszerető személyzettel várja a látogatókat.
Kiváló környezetben tölthettünk el egy csodás hétvégét. A hotel személyzete mindig segítőkész és barátságos. A konyha pedig nagyszerű, ízletes fogásokat ettünk. A reggeli változatos, a frissen készült meleg ételek mellett péksütemények, gabonapelyhek, házi szendvicskrémek is vannak. Mindenkinek ajánlom aki, azt tervezi, hogy Veszprémbe látogat.
A hotel egyből megszerethető, mert szép környezetben van, a belső tér letisztult, emberközeli anyagokkal borított, kényelmes s otthonos. Az elhelyezkedése ideális, mert közel az állatkert, de a történelmi belvárosba is könnyen eljuthatunk, akár kerékpárral is, amit a hotelben lehet bérelni. A kiszolgálás kedves és figyelmes, minden kérést megoldanak.
Idejét sem tudom már, mikor még a Malomkert ez izgalmas romhalmaz volt. Balatoni szállást keresgélve akadtam a Hotel História Malomkertre. Számos szállást áttekintve mindig visszatértem. Megmutattam a családnak is, s végül úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Jó döntésnek bizonyult.
Bekerült azon szálláshelyek listájára, ahova nem a zseniális ár-érték arány miatt szeretnénk visszatérni, hanem mert annyira jó volt. Nekünk nagyon bejön ez a történelmi-modern párosítás, amelyet a História megtestesít. A Boutique jelző a névben előfeltételez egy bizonyos színvonalat a környezet kialakításában, amit a História teljesít is. Nagyon elegáns, nagyon kényelmes és tágas környezet. A személyzet pedig nagyon segítőkész és előzékeny. A reggeli átlagos – láttam már nagyobb kínálatot, de végül is elégséges így is – hiányt nem szenvedtünk. Az étterem azonban meglepetés volt. Olyan fogásokat vállalnak be, amellyel fine dinning éttermekben találkozunk, de nem feltétlenül azon az áron kínálják. Ráadásul az ételek rendben vannak. Mi nem találkoztunk semmi kifogásolhatóval. Sikerült végigkóstolni a ház söreit. Kivételes, hogy egy ilyen „kicsi” helyen ennyire finom és színvonalas söröket készítsenek. Nagyon bejött, akárcsak a ház lekvárjai. Figyelem! Bevásárolhatsz belőlük! :-) Ne hagyd ki! Egészen biztosan visszatérünk még.
A szálloda könnyen megközelithető,kellemes,kulturált környezetben található. A személyzet maximálisan kedves,segítő kész. Bármilyen problémával nyugodtan fordulhatunk hozzájuk,mielöbbi,gyors megoldást keresnek és találnak. A szoba kulturált,tiszta,modern,hangulatos. A környezet lenyügöző,rengeteget szépült,épült legutobbi látogatásunk óta.
Bár a belvárosban ,nyugis hely ,de mi sajnos olyan szobát kaptunk,mai nagyon zajos volt,és ezerrel mentek az autók az ablak alatt. . . ez zavart Az étterem ,terasz hangulatos ,ételek jók ,ízesek A wellness rész pici de célnak megfelel ,főleg ha 2en vagyunk benne:) A reggeli nem túl választékos ,de nem rossz.
Kulturált,nem hivalkodó hotel. Kedves személyzet fogadja a vendégeket. Figyelik minden gondolatunkat,de nemtolakodóak. A konyha teljesen élvezhető,érezni a gondos minőségi alapa nyagok kiválasztását. A szoba amiben voltunk,rusztikus hangulatot idéz,gerendás szép ácsmunka. Az árak teljesen korrektek, magyar ember zsebének való. Csak ajánlani tudom bárkinek.
Szép, új szálloda. Békebeli, ugyanakkor modern hangulat. Kényelmes szobák, jó illatú, precíz asztalos munkák. Az étterem kiadós és szépen megfogalmazott ételeket ad ki, gyorsan és jó áron. A berendezése viszont egyáltalán nem tükrözi a sörház identitást. A legrosszabb presszó kávét is itt kapni reggel.
Összességében kellemes hely, páratlan veszprémi látvánnyal, baráti megfogalmazásban, kevés szolgáltatással.
8200Veszprém, Fenyves utca 15.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 4 kg-ig: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 8 kg-ig: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 8 kg-ig: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • söröző