A Tapó fogadóról csak superlatívuszokban tudok nyilatkozni. Mi 2 éve jártunk ott, kislányom még egész pici volt, és imádta az összes pincér és recepciós. Nagyon kedvesek a vendéggel, a segítőkészségük fantasztikus. Külön programot ajánlottak a gyerekes családoknak,leült velünk a hölgy és segített megtervezni az ott töltött hetet.
Remek környezetben, gyönyörü panorámával rendelkezik. A személyzet kedves, segitőkész. A szobák kényelmesek és nagyon tiszták. Az étteremben az ételek kifogástalan minőségüek, bőségesek, a személyzet a fogadó nevének megfelelően korhű ruhában szolgálta fel az ételeket és italokat.
A fogadónak önálló, őrzött parkolója van, igy az autónk is biztonságban volt. A teraszról nagyon szép kilátás nyilik a legendás veszprémi várra. Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött néhány nap alatt.