Kihagyhatatlan 2022. április 29.a párjával járt itt
Zsuzsi szobra nagyon szerethető. A (másnéven) korsós lány a városháza mellett áll (vagyis félig ül) és rendkívül bájos. A veszprémiek szeretetből nevezték el Zsuzsinak. Kecses a mozdulat, ahogy önti a vizet, a korsóból folyamatosan csobog a víz, testhezálló ruhában van, talán vizes a szövet, hogy ennyire rásimult.
Valaha valaki nehezményezte, hogy vastag a lába, hát nem. Nem láttam annak, inkább olyan egyből a szívbe zárható látványnak. R. Kiss Lenke első nagyméretű kútfigurája.