Kiváló 2014. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bock József neve Gere Attiláé mellett a legismertebb a magyar vörösborrajongók körében. A borász 2004 táján öregbítette nevét a Bock bisztróval, mely Bíró Lajosnak köszönhetően máig fényesen ragyogó csillag a magyar gasztronómia egén. A bisztró azóta még több egységgel szaporodott. A villányi étterem megvolt már korábban is, a kétezres évek elején jártunk itt először, tavaly novemberben a villányi túránk alkalmával másodszor. Épp egy jeles borász találkozó volt ott, nem győztünk köszöngetni a közeli és távolabbi borász ismerősöknek. Mint kiderült a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa tartotta ott rendes közgyűlését. A konyha már bezárt, de kaptunk egy ízletes szépen tálalt sajttálat, s rácsodálkoztunk, hogy a pincészetnek milyen szépes a palettája. Választani nyilván nem a már jól ismert vörös világfajtákat, netán cuveéket választottuk, hanem Cserszegit, Sauvignon Blanc-t és ehhez hasonló érdekességeket. A kiszolgálás udvarias, az árak a pazar környezethez méltóak. Reméljük, legközelebb a konyhát is nyitva kapjuk.
A hely hangulatos, barátságos.. A pincér is profi volt, az ajánlott borok szuperek. Az étel is nagyon finom volt. A többiről nem a hely, hanem a szálló vendégek tehetnek... mert nem igazán szerencsés este nyolc, kilenc után karon ülő gyerekkel leülni, aki nyűgös....Két német család volt a...
Már 2x jártunk a hotelben családdal, barátokkal. Az ételek fenomenálisak, a borok kiválóak! Pincelátogatás nagyon érdekes volt, a borkóstoló pedig igazi élmény. A pince és a hotel is szép tiszta. A személyzet kedves, figyelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt is, de főleg az éttermet és...
Nehezen sikerült szállást foglalni. Már évek óta küszültem ide, de mindig teltház volt a kiszemelt időponton. Most jóval előbb sikerült szállást foglalnom a Hotelbe és így eljutottam egy remek borkóstolós vacsorára is az Óbor étterembe. Felejthetetlen lett az impresszió és azóta is visszavágyó...