Kiváló 2014. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. december 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gere név a minőséggel fonódott össze a kilencvenes évek elejétől fogva. Amikor 2008-ban vendéglőt nyitottak a korábban is első osztályú színvonalat jelentő panzió-borozóban, ismét a csúcsot célozták meg és nem sikertelenül. Azóta több ízben voltunk itt, legutóbb a múlt hónap végén, legtöbbször boroztunk, de volt, hogy kávét ittunk, s persze ettünk is. Az atmoszféra varázslatos, fesztelenül elegáns, az ember seperc alatt otthon érzi magát. A kiszolgálás kifogástalan, a konyha csúcsokat hódít. Aki biztosra akar menni és meg is tudja fizetni a minőséget, az menjen a Gere Mandula étterembe. Ha már volt, akkor próbálja ki a Halasi pince éttermét vagy a Bock Óbor éttermet.
Magyar és sváb gyökerű, magas felkészültségű, kreatív, ínyenc konyhát visznek. Izgalmas, csiszolt, szépen tálalt ételkompozíciók, kiváló állagok és ízek jellemzik a helyet. 2021 őszén kínáltak többek között bárány pájslit, marinált hagymával, mustármaggal, galamb-kacsamáj duót, zölddióval,...
Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a véleményemet kinyilvánithassam a 2018 április 7-én történt látogatásunk után a Mandula étteremben. (Gere, Villány). Villányban töltöttük azt a hétvégét (április 6-8) és két aradi ismerösünk javaslatára (Arad, Románia), akik már többször is jártak...
A Gere hotel Mandula éttermébe és borozójába létrejötte óta többször is betértünk, a nemrégiben ismét volt erre lehetőségünk. A beltéren szerencsére nem változtattak érzékelhetően, épp olyan meghitt, otthonos, szeretnivaló, mint volt. Lenyűgöző, amit itt csinálnak. Az ételek kidolgozottsága, az...