Jó
2023. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szinte napra pontosan egy éve voltunk itt utoljára. Azóta az étterem bekerült a Michelin ajánlásos éttermek közé, joggal. Kíváncsiak voltunk, a Michelin-tányér miatt történt-e változás. Nem volt asztalfoglalásunk, ahogy az elmúlt években sem. Ez eddig sosem okozott problémát. Érkezéskor rákérdeztek, van-e foglalásunk, és amikor bevallottuk, hogy nincs, szinte megdorgált minket a személyzet egyik tagja. Értem én, bekerültek a Michelin Guide-ba, valószínűleg több a vendég, és emiatt változott a policy is, de udvariasabban is fel lehet hívni a figyelmet a foglalás szükségességére, különösen a visszajáró vendégnél. Ez egy picit fura volt, de azért sikerült feldolgoznunk, amíg elfoglaltuk a helyünket. :)
Az étlap szűkösebb lett, illetve megszűnt a korábbi "menüben" rendelési lehetőség is. Nem a kóstolómenüre gondolok, az természetesen van még. Lehet választani 5, illetve 7 fogásos degusztációs menü közül is, de mivel egy viszonylag könnyebb ebédre jöttünk be, á la carte rendeltünk. Őszintén szólva nekem a korábbi étlap jobban tetszett. Választhattunk a tőkehal, kacsamell, mangalicatarja, báránygerinc, vagyu steak, illetve a vargányás ravioli közül (hogy csak a főételeket említsem). Utóbbi mellett döntöttünk mindketten. Finom volt, de nem volt elsöprő. Természetsen a kihagyhatatlan túrógombócot sem maradt el, az továbbra is zseniális, csak kisebb lett az adag. :( Összességében továbbra is nagyszerű étterem, de sajnos most nem adott akkora élményt, mint az elmúlt években.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (33)
Még több kép (23 db)
Sauska 48 további értékelései
2022.09.19barátokkal
Kiváló
Egy vacsorára és egy ebédre is volt szerencsénk betérni. A személyzet rendkívül udvarias, de mégis közvetlen, és profik. Érkezés után vendégváró falattal kedveskedtek. Én a 2 étkezés alatt megkóstoltam a kacsamáj terrine-t (zöldalmával, szőlőlekvárral, pirított kaláccsal), a black angus bélszínt...
2019.10.18barátokkal
Kiváló
A Sauska név pincészetének köszönhetően sokkal ismertebb a villányi borok kedvelői körében, de a szintén a pincészethez tartozó fine dining étteremnek is számos rajongója van. A Gourmet Fesztiválon találkoztunk velük először, itt volt alkalmunk megkóstolni az ételeiket. Az nem volt egyértelmű,...
2019.07.13a párjával
Kiváló
Villány a magyar borászat egyik ékköve. A borvidék névadó települése, melynél vonzóbb borturista célpont kevés akad. Elsősorban fehérborokért rajongó emberként mondom, hogy valójában egy sem. Megannyi egész évben nyitott pince, még tízszer annyi, melyben előzetes egyeztetés alapján lehet...
Népszerű szállások a környéken
Gere ArteVino Apartman Villány
95.922 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval