Az Agancsos panzióra a neten akadtam rá, amikor gyorsan kellett szállást foglalni pár nappal későbbre. Szerencsém volt, épp maradt egy két ágyas szobájuk szabadon. Mondták, hogy 16. 000 + 1000 ft IFA az ára kettőnknek egy éjszakára, ami nem kevés, de egy jó panzióban korrektnek mondható.
A kert ápolt, van gyermekjátszótér, szauna, amit persze mi nem vettünk igénybe. A szobában minihűtő, s ingyenes wifi, ami nálunk, Magyarországon alap (Prágában például nem, ott fizetni kellett. ). Elkelt volna egy íróasztal vagy asztal, így a kofferemre kellett a laptopomat tegyem, de ezt az apró hiányosságot elnézzük. A reggelihez saját készítésű remek felvágottakat adtak, ötfélét, ezt külön díjaztam. Számomra ez tisztes 5 csillag. A képek nincsenek még letöltve.