Crocus Gere Bor Hotel Wine Spa Villány bemutatkozása
A Gere család panziójának kibővítésével megszületett négycsillagos hotel, a Crocus Gere Bor Hotel Wine & Spa, Villány szívében, a pincesoron helyezkedik el. A szálloda új, minden tekintetben a bor világára alapozott szolgáltatásai a villányi borvidék üzenetének teljes megélését biztosítják, otthonos és jól felszerelt szobákkal, egyedi vinoterápiás wellness-élményekkel, különleges és hagyományos ételekkel, mindezt Gere borokkal fűszerezve, csodálatos környezetben.
Családdal, felnőtt gyerekeimmel és párjukkal töltöttünk itt egy kellemes hétvégét. A személyzet készséges volt, a szoba felszereltsége is mindent kielégített. Wellness részlegében felfrissültünk. A környezete is nagyon kellemes, több felé lehet kirándulást tenni. Gere borok minősége pedig tetézte az élvezetet.
Nagyon sok hotelban jàrtunk màr életünk soràn,de ilyen helyen azóta sem! Leirhatatlanul csodàlatos hely és a személyzet elött is le a kalappal! Igényes,felszerelt,tiszta hotel! Nagyon készségesek és figyelmesek! Mi életünk legszebb 3 napjàt töltöttük el a hotelben.
oha sem mentem volna "bor hotelbe", mert sznob uriaskodó mutatványnak tartottam. Felnőtt gyermekeim rábeszélésére jöttünk, utánuk ide. Szerencsénkre. A szállás, a kiszolgálás, általában a vendéglátás hibátlan. Az hogy a Gere borok minősége nagyon jó ez nem újság, de ahogy elénk kerültek ebéd, vagy vacsora közben ezek az italok, az csak fokozta az élményt.
A wellness rész nem nagy, de nem ez az igazi vonzerő, nem is voltak sokan benne. Gyerekeknek egy kis gyerek sarok volt csak, de unokánkon kívül két kisebb gyerek volt a hotelbe telt háznál. Az árak nem olcsók, de amikor jöttünk ezzel tisztába voltunk, a kapott szolgáltatás ezzel arányos volt.
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk a Gere Crocus Hotelben. Kifogástalan kiszolgálás, mindenre felkészült, képzett személyzet. Nagyon finom borokhoz készségesen hoztak falatkákat, míg a vacsorára vártunk. A hétvége Márton-napi étkek hagyományok fényében telt. A szálloda welness részét a kiadós reggeli után vettük igénybe.
Lehet gurmet reggelire befizetni, pezsgő, kaviár, lazacfalatkák, de van hagyományos büféasztalos reggeli is. Libakolbásztól kezdve hurka, töpörtyűn át friss házi kenyér, sajt sonka, kakaós palacsintáig szinte mindent lehetett fogyaztani. Aztán Villány főutcáján a finom bor jól csúszott a lilahagymás zsíroskenyérrel, vagy körözöttes kenyérrel. Lampinos felvonulás volt szombat este,mely előtt kellemes pincelátogatáson vettünk részt. A gurmet vacsora sajnos hosszúra nyúlt, 19-23 óráig tartott a hatfogásos fenomenális menü a hozzá kellemesen illeszkedő borsorral. Liba és kacsa ételek, még a desszert is libamáj zserbó volt. A szoba az új szárnyban hatalmas, kényelmes, nagyon ízléslesen kialakítva, szín és dekoráció nagyon jól eltalálva. Fürdőszoba hatalmas, zuhanykabin, a szobában egy látványos kád.
Baráti párral, és a kisbabájukkal érkeztünk a szállásra. Nagyon jól éreztük magunkat: a szobák tágasak, a berendezés egyszerű és letisztult, ami szintén megnyerte a tetszésünket. Az étkezések bőségesek, finomak, a borok pedig már régóta kedvenceink. A baba nagyon jól érezte magát, sokat pancsolt a wellness részlegben.
A wellness egész jó kapacitású, amikor mi voltunk, szinte a miénk volt az egész tér. :) A kiszolgálás abszolút rendben volt, recepción nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak. Az éttermi személyzet már kevésbé kedves, inkább monoton módon végzik a munkájukat, és néhol figyelmetlenek voltak. Biztos, hogy visszajövünk még ide: a jó borok, és a kellemes szállás miatt.
Egy éjszakát töltöttünk itt. Villányban már jártunk, fantasztikus hely, és a szálloda sem okozott csalódást. A szobánk rendkívül tágas, kényelmes, igaz egy kicsit lehetne a berendezése barátságosabb, hangulatosabb. A recepción nagyon kedvesen fogadtak minket, a felszolgálók kicsit ridegebbek voltak. Az ételek finomak, a választék szuper.
Ami nem tetszett: az emeleti szobánk ablakából lenézve egy gazos konyhakertet láttunk (a hotelhez tartozott a terület). Ez valahogy nem illet az egyébként igényes helyhez. A wellness tiszta, kellemes, de elég kicsi. Az élményelemek nagyon hiányoznak belőle. Amit még nagyon hiányoltunk, az néhány gyerekbarát szolgáltatás. sehol egy pancsoló, egy játszótér vagy egy játszósarok. Ha több napot szerettünk volna itt eltölteni a 3 éves kislányunkkal, gondban lettünk volna. Nyilván nem a kisgyerekes családok a célközönség, de azért az ilyen irányú bővítés is jól jönne.