Kiváló 2012. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. október 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családommal jártam a szép októberi napsütésben Villányban. Betértünk az Agancsos pincészetbe egy rövid bor-, és mustkóstolóra. A pincesoron pedig remek borlekvárokkal kínáltak bennünket. Az egyik ilyen helyen ajánlották figyelmünkbe a Fülemüle Éttermet, a Pécsre vezető út mellett. Minden idők egyik legfinomabb leveseivel kezdtünk, utána libacomb és halétel következett. A hely házias, alapanyagai kiválóak, ízvilága fenséges, a felszolgálók pedig kedvesek. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki arra jár.
Ismerősök ajánlása alapján először, de minden bizonnyal nem utoljára jártunk a csárdában. Igényes környezet, kellemes zene és figyelmes személyzet fogadott bennünket. Az ételek finomak voltak, az adagok nagyok. Nagyon jól éreztük magunkat.Aki egy nem mindennapos helyen szeretne finomat enni,...
Üzleti ebédre mentünk 4-en, mert ajánlották a helyet, de lehet, hogy nem volt a legjobb választás. 10 percet vártunk amig a pincér elöször odajött. és újabb 10 percet amig az italokat kihozta és felvette a rendelést. A levest közös tálban hozta ki, anélkül, hogy megkérdezett volna minket, ami egy...