A város központjában található éttermünkben házias ízekkel, gyors, figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket. Az étterem alkalmas családi és baráti találkozók, ünnepségek lebonyolítására. Ha Visegrádon egy csendes, hangulatos helyre szeretne beülni, térjen be hozzánk!
Szeretettel várjuk Önt akkor is, ha csak egy csésze kávét szeretne ebben az elegáns miliőben elfogyasztani, vagy ha egy családi ünnepet szeretnének nálunk tartani.
Egy hajókirándulás kapcsán tértünk be az étterembe. A hely pozitív érzést keltett bennünk, a terasz részen ültünk le. Nagyon hangulatos, kellemes a légköre. Kétszemélyes haltálat kértünk, amiben kicsit csalódtunk. A hal finom volt, de a köret, rizs, sült krumpli, és párolt zöldség, nem elég két embernek.
A társaság többi tagja egy személyes ételeket rendelt, ott elégségesnek tűnt az adag. Az árak nem magasak, a tál és 4 korsó csapolt sör, nem egész 7000 forint volt. Mindenesetre ha legközelebb megyünk, fogunk,nem kétszemélyes tálat kérünk.
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönöm a véleményét! Sajnos nem tudok minden tálalásnál oda figyelni, de ígérem, hogy még jobban oda fogok ezentúl figyelni és a szakácsoknak is szólok, hogy ilyen probléma sem legyen ezentúl! Szeretettel várjuk Önöket máskor is!
Nagyon családias kitűnő a konyhájuk ! Ízletes ételek bőséges adagot szolgálnak fel gyors kiszolgálás Kedes mindenki állandó jókedv :)! Remekül szabott árak ! Ide érdemes évről évre vissza térni ! Mind e mellett gyönyörű helyen van ! Idén szintén vissza térünk ide :)Minden ismerősömnek ajánlom aki csak Visegrád irányába tart hogy itt egyenek ! Szeretik a motorosokat :)
Elfogult véleményeket nem szeretek olvasni, mert egyoldalúak. Úgy gondolom, hogy szinte törzsvendégként - ha véleményem nem is túlzóan elfogult, érdeklődésre tarthat számot. Még a korábbi (szomszédos épület)étterembe jártam korábban családommal. Elégedettek voltunk a hellyel, mivel kirándulás után az első látogatásunkat követően "tervezett program" volt minden alkalommal a KOVÁCS ÉTTEREM.
Számomra fontos, hogy milyen helyen, milyen kiszolgálás mellett - mi kerül az asztalra. A "titkukat" nem tisztem megfejteni, legyen elegendő annyi fogunk kirándulni Visegrádon, és a programunk adott része reményeink szerint nem fog változni.
Engem a párom hozott el ide először,aki már többször járt itt azelőtt és váltig állította,hogy bele fogok szeretni. Persze igaza is lett,mert egy nagyon kellemes,barátságos étterem ahol nagyon jó a kiszolgálás és az ételek is finomak,egyben kiadósak is. Az árak is megfelelőek számunkra.
Azóta már többször is jártunk itt és én szeretek mindig új ételeket megkóstolni,ami nem nehéz,mert választék az van bőven. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Egy csodálatos családias hangulatú étterem. Három éven keresztül Visegrádra jártunk a családdal nyaralni. Már az első alkalommal megtetszett az étterem. Úgy döntöttünk a családdal hogy ide fogunk járni ebédelni és vacsorázni. A kiszolgállás átlagon felüli. Az ételek minősége megfel az árnak.