Gyenge 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2016 jan. 2-án cca 5 év után betértünk az étterembe mivel kellemes tapasztalataink voltak. Pincér udvariasan érdeklödött hogy már jártunk e az étteremben és mikor. Elmondtuuk hogy cca 5 éve, ekkor mondta hogy az óta több változás is van pl. az ételek fotói rajta vannak az étlapon. Megrendeltük az ebédet a feleségem csak egy zöldséges gulyás levest házi csipetkével éb pedig sült liba combot párolt lila káposztával és tócsnival. Nem sokára meg is kaptuk a megrendelt ételeket és a megkóstolásuk után rájöttünk hogy a pincérnek igaza volt. Sok minden változott de sajnos negatívan. A leves már elég rég meglehetett fözve mert a zöldségek a sok melegítés után már majdnem szétestek a házi csipetke helyett valamiféle üzleti reszeltke vagy ilyesmi volt a levesben. A libacomb még rendben volt de tócsni úszottt a zsiradékban a párolt lila kápopszta teljesen ehetetlen volt, mivel már kb. rég készült és agyon volt cukrozva hogy elvegye az öreg ízét, metélt káposzta csíkok helyet valamiféle darált masszára hasonlított. Hát igen ez aztán a változás.
A Hotel Visegrád vendégei voltunk tavasszal és egyik vacsorát ebben az étteremben szervezték meg nekünk. A Hotel kisbuszával érkeztünk meg a helyszínre, ahol mindenkit egy külön asztalhoz invitáltak. Az asztal nagyon szépen fel volt díszítve, cserép edények, korsók, poharak.. és egy ajándék...
Szent György lovagrend - visegrádi avatása után szervezett reneszánsz ebéd, kb. 70 főre... 6500 Ft/fő ellenében kulturált, ízléses gazdag ünnepi ebédet kaptunk... Kulináris izékben nem volt hiány.. A kínálat: előételként buci, vajjal leves - Őzragu leves, főétel - tálban pulyka comb, sörben...
Egyik este a szállodánk jóvoltából egy királyi vacsorában volt részünk. Csodás hely, mintha a középkorba lennék. Minden elismerésem a hely tulajdonosának. Hatalmas adag és finom ételek. Nagyon kedves személyzet. A hely kiépítése mindent megér. Az árak nem drágák a helyhez képest. Dobszóval...