Jó 2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Immár harmadik alkalommal járt a család a Royal Club Hotelben, praktikus szempontok alapján félpanziós ellátással, így a reggelik és a vacsorák helyszíne a Hotel étterme volt. A reggli és a vacsora is svédasztalos büférendszerben fogyasztható el a mediterrán hangulatú, s elég tágas étteremben. Az asztalok elég közel vannak egymáshoz elhelyezve, így teltház esetén kissé zsúfolt. Az ételkínálat bőséges, változatos, nem Tescos minőség, de nem is csúcs-gasztronómia. A gyerekekre is gondolnak, vannak olyan egyszerűbb, számukra is ismert "alap" ételek, amit ők is szívesen elfogyasztanak. Pl. minden este volt valamilyenfőzelék és tészta is. Ami pozitívum, és a kisebb gyerekesek számára lehet praktikus megoldás, hogy ebédidőben kedvezményes déli menüt is készítenek (ez természetesen a félpanziós ellátáson felül értendő, és külön kell fizetni). Negatívum, hogy a vacsoránál az italok ára - sör, üdítő, ásványvíz - nagyon drága, és persze ez sem foglaltatik benne a félpanziós ellátásban.
Nagyon szeretünk ide járni pihenni, nyaralni. Évek óta visszajáró törzsvendégek vagyunk. Számunkra minden tökéletes. Már mindenkit ismerünk személy szerint. Szívesen ajánljuk másoknak is ezt a hotelt. Nagyon jó a hotel elhelyezkedése. Mindig szeretettel fogadnak minket minden nyaraláskor.
Nagyon szuper hely, finomak az ételek tiszták és szépek a szobák!!!! A személyzet mindig kedves és segítőkész! Gyerekes családoknak és házi kedvencekkel érkezőknek is tökéletes választás! Nekünk ez a több éves tapasztalat
Svédasztalos rendszerben étkeztem itt a családommal. A választék elegendő. Állagra, ízre jó. Mindig jóllakottan távoztunk. Az italok nagyon drágák! Az étlapról rendelt ételek is. Hiányoltam a főzelékeket. Megemlíteném, hogy főleg a friss zöldségeken érződött, hogy nem minőségi. Ezt úgy értem,...