2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. június 16.Ajánlom a helyet másoknak is!
Mert mégis, honnan lehet felülről nézni a visegrádi fellegvárat? Hát repülőről, helikopterről vagy drónról... vagy a Zsitvay kilátóból! Ezt nehogy már kihagyjam... Szóval, bemész a bobpálya parkolójába, jó sokat fizetsz, hogy bemehess, de az országúton mégsem állhatsz meg... a parkoló meg nagy és üres. innen lehet felsétálni a kilátóhoz. Zömök, kőből készült építmény, mint az írottkői vagy a dobai. Lent néni, aki bérli az egész cuccot és a létesítményt üzemelteti és a belépőkből ki is akarja termelni a bérleti díjat. Minden nap itt van, WC nincs, de hová jár a néni? Egyébként árul hideg üdítőt is, azonnal kapva kaptam is ajánlaton. ittam, mint a teve, belül kis hangulatos presszócska van az alsó szinten, És ott vannak a hölgy szerint az olyan történelmi dolgok is, amik oda vannak írva a falra, meg fényképek is. De érdemes mindent megnézni, mert miért is ne? Felfelé, a belépő birtokában páhuzamosan két lépcső is vezet egy darabig, különböző szintek vannak, ahol meg lehet állni, nézelődni. Persze, az ember azért jött, hogy a tetőre menjen, a végtelenbe fel, és még tovább! Így aztán fel is mentem, és inkább ott időztem. Nagyon stabil kilátó, más helyeken határozottan érezni a kilengést, itt nem. Ez. áll, mint a cövek. Nagyon szép a panoráma, de hát az ilyen semmilyen szavak kevesek ahhoz, hogy egy visegrádi panorámát leírj, inkább menj el, és nézd meg magad!
Fényképek (32)
Még több kép (22 db)