Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Csodálatos hely , gyönyörű kilátással , az ételek fantasztikusak, mivel én glutén érzékeny vagyok bőségesen tudtam választani az ételek közül. Kiemelném a személyzetet akik roppant figyelmesek és odaadóak , csodálatos emberek köszönünk mindent egy élmény volt. Szuper csapatés igen igaz a mondás ami ki van írva önöknél hogy úgy kell fogadni a vendéget mit barátainkat
Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény.
A medencék picit hűvösek voltak számunkra, tavasszal voltunk, de lehet hogy sokat ezt szeretik, én a minél melegebb vizet szeretem :) Az étkezést mondhatjuk úgy, hogy valódi királyi lakoma, fenséges ételekkel. Napközben a környék látnivalóit is megcsodáltuk, elsétáltunk sokfelé. Feltöltök egy fotót a kültéri medencéből való kilátásról.
Csodás helyen van, rengeteg látnivalóval. Fiatal, lendületes csapat, akik segítőkészek, lesik a vendég kívánságait. Kültéri medencéből gyönyörű kilátás a Dunakanyarra. A koktélokat kiválóan keverik :) A konyha kiváló, sokféle ételből lehet választani, étkezéseket a nyitott teraszon és a széthúzható üvegfalú étteremben fogyasztottuk el, ami különösen a reggeleken volt nagyon hangulatos, nyugalmat árasztó.
Van elég parkolóhely, gyors a recepción a becsekkolás és a kicsekkolás is. A személyzet, mindenki nagyon kedves! A szobával minden rendben volt, kényelmes ágyak, éjszaka pihentetően csend volt. Örültünk, hogy volt vízforraló is. A kétéves fiúunokánk is nagyon jól érezte magát, a játszó rész szuper, bár lehetne még bővíteni 1-2 kisautóval a választékot, de a babákkal és a kiskonyhával is jól eljátszott.
Tetszett az élőzene! A wellness is jó, bár a kinti medence vize nekem picit hidegnek tűnt. A kinti babamedence nagyon szuper, a hőfoka is pont jó. A reggeli teljesen rendben volt, nagy választék, minden, amit elképzelnénk, csak a kenyerekről nem tudtuk megállapítani melyik a gluténmentes, sajnos nem tudta a segítő személyzet sem, akitől kérdeztük. A vacsora lehetne ízlésesebben tálalva úgy általánosságban, volt ami sótlan volt, volt, ami kemény, a leves hideg, így vegyes érzéssel étkeztünk, mintha a séf (=konyhás néni? ) nem lenne a helyzet magaslatán. De azért senki nem maradt éhen! Kimondottan babaételek nem voltak, más hotelekben szoktak kitenni konzerv bébiételeket vagy kevésbé fűszeres puhább ételeket, de a kekszek (volt vagy hatféle! ) és gyümölcsök ízlettek a gyerkőcnek. A sokféle süti is isteni volt, és folyamatosan töltöttek fel mindent, aki később ment, annak is jutott. A panoráma, a hely rendkívülisége miatt mindenkinek érdemes egyszer idelátogatni.
Nagyon hely, gyönyörű panorámával rendelkező, nagyon finom ételek, jó italok, koktélok, kedves, barátságos személyzet. Csak ajánlani tudom a hegyvidéki wellness kedvelőinek.
4 napot töltöttünk a festői környezetben lévő szállodában. A szobánk hosszú és keskeny, de az ágy kiváló, sok holmival nem érdemes menni , mert nincs sok pakoló. Az ételek rendben voltak, nagy és sok színű választék, a pincérek udvariasak. A wellness szerencsére nem volt zsúfolt, mert a ködös idő miatt nem tudtunk kirándulni.
Nagyon jó volt itt tölteni Párommal egy hétvégét nyáron. Kitűnő ételek, italok, változatos programok. Gyönyörű panoráma a Dunára. Ha tehetjük máskor is visszajövünk.
Rendkívül szép kilátás, udvarias mindig mosolygós és figyelmes személyzet. Kiváló ételek, nagyon nagy tisztaság. Jó megközelíthetőség és a közelben rengeteg kirándulási lehetőség és óriási program választék. A gyerekeinknek nagyon hálásak vagyunk, hogy ide szerveztek nekünk pihenést, illetve ünneplést.
Kollégám javaslatára érkeztünk,ők már 3x voltak,de mi is visszajövünk,csodálatos panorámás szobt kaptunk,wellness és az ételek kíválóak,kedves személyzet fogadott,és olyan jó az az illat a folyosón is. Panoráma liftből is mindig csodáltuk a kilátást, kutyabarát hely ,ami szintén fontos. Van valami varzslatos az ottani levegőben Köszönjük,a viszontltásig!