Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
3 napot töltöttünk itt, a kiszolgálás profi,a személyzet nagyon kedves volt. Az ételek rendkívül bőségesek és finomak /svédasztal/. A szálloda gyönyörű környezetben fekszik, csodás a kilátás. A wellnes részleg kicsi, de jó volt. A szemben levő vár jó kis sétatúra. A szoba tiszta és kényelmes volt. Nyugodt, csendes hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Rendkívül meglepett, amikor a hotel recepcióján arról értesültünk, hogy a felnőttek számára is szolgálnak meglepetésekkel, játékokkal, "kincskereső" feladatokkal, kvíz-műsorokkal. Persze, hogy mindegyikre beneveztünk, amelyet kedves animátorok irányítottak.
A szállodai szobákból a festői várra láthattunk, és egyik kényeztető masszázsból a másikba "estünk", miközben a család többi tagja a madárcsicsergéses gyógynövényillatú tepidáriumban relaxált. Az ételek finomak, bőségesek voltak, a személyzet udvarias. Kell-e ennél több? Remélem máskor is el tudunk ide látogatni!
Nagyon szuper hely. Minden evszaknak megvan a maga varazsa. A szolgaltatasok szuperek. Az alkalmazottak kedvessek es szalloda kulomboző meglepetessel kedveskedik az oda latogatoknak. Nagyon jol ereztuk magunkat es az egyik legkedveltebb hely marad szamunkra. Biztos vagyok benne hogy meg talalkozunk. Köszönjuk.
Kellemes 3 napot töltöttünk párommal. Már másodszor jártunk itt, de ismét nem csalódtunk. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Máskor is megyünk, az ételek minősége jó, a választék bőséges, a személyzet kedves figyelmes, és persze a kilátás innen gyönyörű . A szoba kellemes és a felszerelése megfelelő, egy - a szobai párnák nagyon rossz minőségüek, kényelmetlenek.
Otthonos, hangulatos szálloda elképesztően udvarias és készséges személyzettel! A szobák modernek, felújítottak, ágy kényelmes. Az éttermi választék remek, ételek különlegesek és nagyon finomak! Esténként élő bár zene, kandalló... mi kell még?! Nagyon jól éreztük magunkat!
Remek 3 éjszakát töltöttünk a Silvanus hotelben.A wellness minden igényünket kielégítette.Az ételek fantasztikusak voltak ,a személyzet pedig nagyon kedvesek. üdv Vinczéné Melinda
1. )Fürdőköpeny méretével komoly problémák vannak ! Átlagos férfi méretem ellenére, nehezen tudtak kiszolgálni. 2. )A szobai kispárnák nagyon rossz minőségüek, kényelmetlenek. 3. )A uszoda-wellness után vizes holmik felakasztására nincs a a fürdőszobában lehetőség 4. )Klima rendkivül zajos , kb.
35-40 decibell,kénytelen voltam kikapcsolni, mert nem lehetett pihenni. 5. )Nincs biztosítva, hogy fürdők használata elött mindenki legalább zuhanyozzon le. 6. )Ajánlani csak az 1-5-ban foglaltak változása után tudom. 7. ) A táj-környezet-panoráma csodálatos, és a személyzet-tisztaság-étkezés kiváló, de a vendég szempontjából nem elégséges. Egy ott dolgozó úrral [moderálva - a szerk. ] váltottam egy néhány szót az étterem bejáratánál, remélem jó néven fogja venni és közvetíti a kritikai jószándékú észrevételeimet. SOK üdvözlettel:Keglovics Ferenc
6) táj-panoráma csodálatos , de egy hotelnél ez nem elegendő
Egy téli hétvégén érkeztünk a szállodába, ahol összességében nagyon jót pihentünk. Szobánk a Fellegvárra nézett, tágas volt, szép nagy fürdővel. A személyzet nagyon udvarias, az ételek változatosak és finomak. A hall nagyon hangulatos volt a pattogó tűzzel és a karácsonyi dekorációval.
A tisztaságon még kicsit lehetne javitani, de összességében elfogadható. A wellness részleg nagyon kicsi, nem ennyi vendégre tervezték és felújitásra is szorul. Az egész szállodában még fellelhetők a szocreál design jegyei, ami keveredik az új dolgokkal, nem szerencsés kombinációban. A kilátás pazar, emiatt és a konyha miatt érdemes ide ellátogatni.
Csodás kilátás, választékos finom ételek, már felújított szoba tisztasága kényelme, felszereltsége jó, wellness a szálloda kapacitásához rossz időben zsúfolt lehet, nyári időszakban visszatérünk :-)
Őszi nyaralás! Köszönöm, hogy a hotel vendége lehettem, mert párommal együtt csodásan éreztük magunkat 2016 szeptemberében. Igaz, hogy nem "modern" / a vendégkönyvben kifogásolták/ ugyanakkor minden területen magas színvonalat nyújtó vendégbarát, patinás szálloda. A környezet lenyűgöző,az ételek kínálata nagyon jó.
Mi minden este találtunk valami különlegeset is. Őz áfonyával,szarvas gombával. . . kitűnően elkészítve. A hozzá illő borokat is megtalálva. A wellness is kellemes, hangulatos, bár télen kicsit szűkös lehet. A személyzet magas színvonalon végzi munkáját, kedves, segítőkész. Mi visszatérünk, és másoknak is ajánljuk.