Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Csodálatosan szép környezetben épült a hotel. A szobából káprázatos kilátás nyílik a Dunára,és a medencéből is meseszép panorámában gyönyörködhettünk. A szakképzett személyzet kedves, barátságos és udvarias volt . A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt. Párommal nagyon jól éreztük magunkat . Köszönjük szépen ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Köszönettel a kifogástalan ellátásért és a vendéglátásért, jól éreztük magunkat és máskor is jövünk. Gratulálok a személyzetnek és a szálloda vezetőségének a körülményekért és az elvégzett munkáért. A szállodát munkatársaimnak és barátaimnak is ajánlani fogom, mert biztosan nem fognak csalódni:
Kellemes hetet töltöttünk a Hotel Silvanusban. A szoba kellemes, az agyak nagyon kényelmesek. Az egyetlen hiányosság a tévén a mozicsatornak hiánya. A személyzet nagyon udvarias. Az ételek kifogastalanok. mindenképpen vissza fogunk menni, hogy kipróbáljuk nyáron is a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat.
OKT23. én érkeztünk a hotelbe ez eső meglepetés okkor ért mikor felmentünk a 401-es szobába. Ott derült csak ki hogy egy lakosztályt kaptam gyönyörű rózsacsokorral és üdvözlő levéllel a kandalló előtt álló asztalon csak engem várt. A lakosztály csodálatosan szép és tiszta volt. Mikor kimentünk a hatalmas erkélyre a látvány amit látunk elbűvölt.
Nem tudtunk betelni vele. A Dunakanyar csodálatos látványa és körülölelő hegyei nagyon nagyon nagyon szép . A vacsora és a reggeli bő választékú és nagyon finomak . Itt mindenki megtalálja a neki tetsző ételeket. A szauna terem nagyon szép van gőzszauna száraz szauna illat szoba csodálatos, só szoba váltó vizes lábfürdő . Tökéletes! rendeznek ping-pong versenyt amire a sógorom is benevezett és harmadik lett. Még lovagi Oklevelet is kapott a szervező hölgytől. Saját cukrászuk készítette a születésnapi tortámat. Köszönet érte nagyon szép és finom volt. A kiszolgálás 1-ső ossztályú nagyon kedvessek. Boldog vagyok hogy ezt a csodát a HOTEL SILVANUSBAN megélhettem . Köszönet mindenkinek! Ágota
Végre elérkezett a szeptember, amikor is eltöltöttünk egy csodás hétvégét a Silvanusban. Maga a város, maga a szálloda elhelyezkedése egyszerűen gyönyörű! Erdei szobát kaptunk, minden nagyon tiszta, rendezett volt. Egyből kimentünk a kinti medencéhez és csak bámultunk onnan a messzeségbe, lenyűgöző - a kedvencünk lett.
Minden percét élveztük! Szauna világ nagyon tetszett, hangulatos volt! Este a vacsoránál rengeteg étel közül választhattunk, jópár percbe beletelt mire végre sikerült választanunk. Ugyanez a reggelinél is! Degeszre ettük magunkat, ízletes volt minden fogás! A vacsoránál kínált desszert, minyon egyszerűen isteni! ! ! ! A szombati napunkat wellnessezéssel töltöttük, bőven kihasználtuk! A személyzet mindig kedvesen bánt velünk, mind a recepción, mind a wellness részlegen! Én ajánlani tudom, kellemes hétvége volt! Köszönjük! :)
Kétszer voltunk a szállodában,egyszer a feleségemmel,másodszor az unokákkal.A szálloda az ételek a személyzet,a wellness minden kiváló!A Dunára néző szoba csodálatos,de a másik is nagyon jó.A szoba felszerelése is mindent kielégít!Csak szépeket tudunk mondani!!!Biztosan elmegyünk még,ahogy tudunk!
Gyönyörű a Hotel,nagyon kedves a személyzet.Ami nem tetszett,hogy külsős vendégek is bemehetnek,és annyira tele lett a wellness részleg,hogy a szálló vendégeknek nem maradt hely....
2016. szeptember 15. -17. között töltöttem el férjemmel csodálatos 2 éjszakát ebben a szállodában. Az évek során megszámolhatatlan szállodában jártam, de ez a hely is megállja helyét bármelyik 4*-os "jó" szálloda közt. Hogy miért írok szinte mindig jó értékelést? A válaszom egyszerü: "szakmai ártalmasság", mindig tudom, hogy mit válasszak!
! A szállodát én kizárólag a nyári meleg hónapokban és a szép behavazott téli hónapokban ajánlanám! A panoráma maga a csoda! A konyha kiváló! A választék a büféasztalokról, az ízek . . . . . nem tudom szavakba önteni, fenségesek! A kültéri medence és környéke a panorámával együtt maga a "csoda"! A szobák megfelelöek és tiszták. A személyzet, embere válogatja, némelyik óriási dícsretet érdemelne, némelyikre még rá fér a viselkedés tanulása! A hall a kandallóval együtt szintén kellemes hely volt számomra, szerettem itt üldögélni a kényelmes fotelokban a finom kévé és ital mellet. A negatívum: szombaton egész nap esett, a benti wellnessben óriási volt a páratartalom, szinte alig kapott az ember levegöt. A fény szinte elvakított, kevés volt a pihenöágy, hideg az ülömedence, a "nem úszók", magammal együtt unatkoztak. A szaunák nagyon kicsik és nem jó az elhelyezkedésük. A jacuzziban a víz hömérséklete megfelelö, de kicsi és nagyon gyenge minöségü! A fürdököntösök pedig nagyon elhasználódtak és egy magasabb férfi számára nevetséges ahogy kinéznek. Tehát a végsö vélemény az én részemröl, hogy én kizárólag csak a nyári meleg hónapokban mennék mégegyszer erre a szálláshelyre! De remélem, hogy még visszatérünk, de csakis a dunai oldalon és csakis egy superior nagyobb méretü szobába, igaz, hogy most is a szobánk ilyen volt, csak a parkolóra nézett. Végeredmény: Ajánlom! ! ! !
Csodálatos három napot töltöttünk a Hotel Silvanusban. A személyzet nagyon kedves és figyelmes. Az erdőre néző szoba nagyon kellemes. Az ételek kivállóak. A kilátás a szálloda minden részéről csodás. A folyosó végéről gyönyörködhettünk a várban, a liftből és amedencéből pedig a Dunában. Tökéletes nászutunk volt. Anita és Robi
Csodás helyen fekszik a szálloda,lenyűgoző panoráma a dunakanyarra. Nagyon színvolnalas ,de árát is megkérik. Nagyon tetszett,hogy a gyerekere gondoltak vacsoránál színezővel,kifestővel illetve közvetlen az étterem mellett lévő játszó szobával. Ami kevésbé tetszett,hogy parkolásért is fizetni kellett. De ezt leszámítva ajánlom mindenkinek.