Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
A párommal februárban töltöttem el 2 csodálatos napot a szállodában. Tökéletesen meg voltunk elégedve az ellátással, a kiszolgálással, az elhelyezkedéssel. A panoráma csodálatos a szállodából. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a távozás napján is tudtuk még használni a wellness részleget.
Több helyen udultem mar, de ennel szebb es kellemesebb helyen nem. Szerintem a szinvonalhoz kepest az ar teljesen jo. Peldaul Zsoron a neves szallodaba nem mennek megegyszer, ugy vissza esett a szinvonal. Ide igen. Most a lanyomnak es a parjanak vasaroltam kupont a Silvanusba es nagyon jo dontesem volt. Mindennel el voltak ragadtatva.
Ugy a szemelyzet mint az ellatas teren. A szalloda hangulata felemelo. A kornyezet a Dunakanyarban magaert beszel. Kupon nelkul is fogunk ide visszajarni. Gratulalok a szallodahoz!
Budapest közeli szállást kerestem egy rövid kikapcsolódáshoz. Eszembe jutott a Silvanus, ahol nagyon rég már jártunk. Kellemes meglepetésként pünkösd előtti hétre kedvezményes akció volt. Már telefonos foglaláskor is nagyon kedvesek voltak, érkezéskor hasonlóan. Egy szép,Dunára néző szobát kaptunk.
A szoba tisztasága, kényelme is tökéletes volt. Sajnos, az időjárás nem volt kegyes,így a külső medencét alig volt lehetőség kipróbálni, és a nagyon kellemes, gondozott, a Dunakanyarra néző kertben található napágyak helyett maradt a wellness részleg belső tere. A wellness nagyon kellemes, kikapcsolódásra alkalmas. A szálloda Panoráma éttermében nagy választék várja a vendégeket. Dicséretes, hogy vegetáriánus ételekből is van választék. A személyzet kedves, előzékeny. Jó éreztük magunkat, biztos visszatérünk.
Nehéz a választás! Vannak kedvencek! Az egyik Visegrádon a Silvanus Hotel. Mesébe illő helyen, csodaszép panorámával, egyszerűen lélegzet elállító! Ezt látni kell, élvezni a csendet, nyugalmat! Már többször voltunk a szállodában és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Első alkalommal kamasz unokám a szaunavilágot élvezte legjobban.
Sajnos a kinti medence nem volt nyitva! Vacsoránál meg a fagyit hihetetlen mennyiségben. Ma már sajnos nincs! A személyzet kedves, előzékeny, segítőkész. a pincérek figyelmesek, asztalhoz kísérnek. Tavaly a teraszon reggeliztünk, vacsoráztunk. Elmondani nem lehet azt az érzést, amit közben a Dunakanyar látványa nyújt! Az ételek tálalása nagyon praktikus, nem kell sorban állni, minden könnyen megközelíthető. És a terem, az csodálatos! A választék nagy, sokféle, minőségük kifogástalan, mindenből bőségesen van. Persze ide szép időben kell menni, mert a kinti medence az maga a csoda! Egyedülálló élmény ilyen környezetben úszkálni! Szép a közvetlen kert, a virágok, bokrok. És az üvegekben kovászolódik az uborka! Nagyon praktikus és finom! A benti wellness is jó, nekem mindenképpen kell úszómedence. Voltunk bobozni, voltunk hajókiránduláson. Könnyen megközelíthető, egy kis ösvényen gyorsan elérhető a Fellegvár, amit mindenképpen meg kell nézni! Az útvonalat jobban kéne megjelölni! Lehet kirándulni, élvezni a természet szépségeit. Vettem a fiamnak és az unokámnak ajándékba egy Sunday Brunch utalványt. Milyen fotókat készítettek! Csak rá kell nézni a gyerekre és tudjuk, hogyan érzi magát! Az ételekkel italokkal is meg voltak elégedve. A szálloda megközelítésének megszervezése talán lehetne jobb azoknak, akik nem autóval érkeznek. Jó, hogy mindig vannak akciók, így többen eljutnak erre a csodálatos helyre. Felejthetetlen napokat töltöttünk a Silvanusban, remélem, hogy nem utoljára! Köszönet mindenért!
Kedvesem születésnapjára megleptem őt egy egész napos wellness-el és ünnepi ebéddel. Előzőleg titokban felhívtam a szállodát és kértem,hogy a recepción köszöntsék fel a szülinapjára . Megérkeztünk és az igazgató úrtól várt egy köszöntő levél. Nagyon meglepte a kedvesemet.
Mentünk tovább az épületben és akivel csak találkoztunk a dolgozók közül, mindenki felköszöntötte. Az étteremben külön asztal várt minket saját névre szervírozva. Kedvesem felkiáltott ! Itt mindenki tudja ,hogy ma szülinapos vagyok ? Rettenetesen jól esett neki . Az ebéd svédasztalos volt degeszre ettük magunkat a sok finomsággal. Az asztalunk a Dunakanyarra nézett. Csodálatos látvány volt . Sokat sétáltunk és fürödtünk nagyokat a wellness részlegen ahol újabb köszöntésben volt részünk . A víz nagyon finom volt . Az összes szaunát kipróbáltuk ami csak létezett. 6-7 terem szolgált a kényeztetésre. A pihenőszobában a kandallóban lobogott a tűz és halk zene adott megnyugvást a pihenni vágyóknak. Legnagyobb meglepetésem a levendula szoba volt ahol olyan illat terjengett,amit még nem éreztem soha . Estére jól elfáradtunk a sok élménytől és hazaindultunk. Egy csodálatos napot öltöttünk ott. Köszönet érte a szálloda összes dogozójának.
Két éjszakát voltunk a szállodában. A fogadtatás kedves és gyors volt. A szobánk ugyan nem a Dunakanyarra nézett, de nagyon szép, felújított . Némi bonyodalmat okozott hogy a bejárati ajtó nem akart zárva maradni,de egy kis erőszakkal sikerült megoldani a problémát.
Az ágyak pihenéshez nagyon kényelmesek,de ha valakik mást is szeretnének benne csinálni franciaágyas szobát kérjenek mert könnyen két ágy közt találhatják magukat. A fürdőszoba is nagyon szépen felújított,szép és nagyon tiszta volt. Az ételek nagyon változatosak és finomak reggelire és vacsorára is. Az egyetlen ami nekem nem tetszett az a desszert választéka és elhelyezése. Viszont étlapról kérhető volt Somlói galuska ami szenzációs ízével kárpótolt. A wellness részleg is tágas és tiszta, valamint már a kinti medence is használható ami ugyan még kicsit hideg , de éppen ezért még nagyobb élmény volt egyedül úszkálni benne a gyönyörű háttérrel. A Visegrádi várba is pár perc sétával el lehet jutni egy erdei ösvényen keresztül. Összességében nagyon kedves személyzet, kitűnő szálloda,mindenkinek csak ajánlani tudom ha teheti látogassa meg!
Férjem születésnapi ajándéka volt egy pár napos kikapcsolódás a visegrádi Silvanus Hotelben. A parkolás ingyenes a szállodához tartozó zárt területen. A portán kedvesen fogadtak, és kellemes tartózkodást kívántak. A szobánk a Dunakanyarra nézett. A kilátás pazar volt. Reggel madárcsicsergésre ébredtünk.
Az ellátás - svédasztalos reggeli és vacsora - bőséges és kifogástalan. A személyzet figyelmes és szolgálatkész. A szállodából rövidebb, de hosszabb jól jelzett túraút is van, a kirándulást kedvelőknek. A szállodától pár lépésre az érdeklődők számára kalandpark van. Ezt is kipróbáltuk. A túrázást követően jól esett egy kis fürdőzés, napozás a szálloda medencéinek valamelyikében. A medencék tiszták, még a szabadtéri medence vize is! A ápolt parkban nyíló virágocskák szemet gyönyörködtetőek voltak. Az időjárással is szerencsénk volt. A szobába bekészített teánkat délután a teraszon ülve, a gyönyörű kilátást csodálva fogyasztottuk el. Felújítás miatt a fitness részleg sajnos nem működött. A három nap alatt valóban feltöltődtünk, kipihentük magunkat.
Gyönyörű volt a panoráma, rendívül kellemes fürdővel, és wellness szolgáltatásokkal. A személyzet nem csak barátságos, de közvetlen és segítőkész. Az félpanziós ellátás pazar. Német vendégekkel voltunk a szállodában, fantasztikusan tetszett nekik, valószínűleg a családjukkal ellátogatnak. A reptéri transzfert is megoldja a Silvanus, egész baráti áron.
Általában képek alapján választunk szállást. Így történt ez 2015 augusztusban is. Amikor megláttuk a Dunakanyarból a szállót, megijedtünk. Na gondoltam jól belenyúltunk a kakiba. Itt maradt ez a szálló a "szociból". De hamar elfelejtettük a rossz érzéseket. A recepció ami egy kis sarok rész gyorsan intézte a bejelentkezést.
A szoba kellemes meglepetés volt. Aránylag kicsi, de kényelmesen elfértünk. Mi a wellness részleget nem használtuk, mivel 40 fokok voltak de szerintünk jól felszerelt. Gyönyörű a kilátás a kinti medencéből. Mindenki találhatott magának napozóágyat. Volt napernyő is bőségesen, nem kellett vadászni. A terasz nagyon hangulatos. A nagy meleg ellenére sem volt benn nagyon meleg. Az ültetésnél volt egy kis problémánk, de hamar megoldották. Az ételek választéka bőséges, mindenki találhat magának megfelelőt. Nekem a sütemény kínálatuk egy kicsit szegényesnek bizonyult. A rendelt bor hőfoka nem volt megfelelő, meleg volt. A személyzet udvarias nem zavarja a pihenést, de ha kellett azonnal intézkedtek. A szivarteremben elhelyezett királyaink mellszobrai nagyon szépek. A melléjük írt ismertetők is rövidek,de lényegre törőek. A szállóban felújítási munkálatok folytak, ami a vendégeket egyáltalán nem zavarta. A környező erdőben túra lehetőségek vannak, nem messze a bobpálya a bátraknak kötélpálya is van. Mindent összevetve a 4 csodálatos nap után jól kipihenten, feltöltődve indultunk haza.
Párommal már régóta kerestünk egy szálláshelyet, ahol az igényeinknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtanak, és gyönyörű környezetben található. Azt hiszem, hogy kijelenthetem : megtaláltuk! A visegrádi Silvanus hotelre esett választásunk, 3 csodálatos napot töltöttünk el a Dunakanyar szívében.
A személyzet tagjai maximálisan segítőkészek és udvariasak voltak, a regisztráció zökkenő mentesen ment. A szobánk teljesen felszerelt , hangulatos volt. A wellness részleg is megfelelő volt, viszont hiányosság ként éltük meg, hogy csak 2 medence volt, és 1 jakuzzi, ez kisebb kellemetlenségeket okozott, mert a jakuzziban maximum 5 ember fért el, így mindig vadászni kellett a helyekre, viszont a sókamra, szauna, gőzkabin küleme és felszereltsége hibátlan volt, és a helyekért sem kellett harcot vívni. Az ételek nagyon finomak voltak, és óriási választék volt mind a reggelinél, mind a vacsoránál. Összességében kiválóra értékelem a szállodát, a minimális hiányosságot kárpótolta a mesebéli erdő szépsége. Biztosan mondhatom, hogy visszatérő vendégek leszünk :)