Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Csakis jót mondhatok a szállásról! Gulliver kuponnal utaztunk 4 napra 2 gyermekkel. igaz, hozzáfizettük a dunai panorámás szuperior szobát, de a mi szobánk és fürdőszobánk szép volt, nyoma sem volt műanyag teknőnek és hajókabinnak, tiszta volt, szép, fürdőkádas. A hotel nagyon kellemes, jó hangulatú hely, a wellnesst imádtuk, nekünk nem volt hideg, a szaunavilág gyönyörű!
Az ételekről csak jót mondhatunk, pedig igényes ételhez vagyunk szokva, semmi problémánk nem volt a kínálattal, rengeteg ételből lehetett mind a reggelinél, mind a vacsoránál válogatni. A környék csodálatos, sajnálom, hogy nem nyáron utaztunk ide, mert millió lehetőség van a közelben sétálásra, túrázásra, szórakozásra. A személyzet nagyon -nagyon kedves, csak jót mondhatunk mindenkiről! Nyáron mindenképpen visszatérünk, mindannyian megszerettük ezt a heleyt! sajnálom azokat a vendégeket, akik nem tudnak elvonatkoztatni a szobától, és nem veszik észre a többi pozitívumot, aminek örülhetnének!
A panoráma csodálatos. A reggeli és vacsora bőséges és sokféle és nagyon finom volt. A gyerekeknek nagyon jó volt a játszóház. A kiszolgálás gyors és udvarias. A szobánk tiszta kényelmes és nagyon jó kilátással. A wellness részleg minden igényt kielégít. Mindig volt szabad ingyenes parkoló. Mindenkinek bátran ajánlom. Nagyon remekül éreztük magunkat.
Egy szép vasárnapot töltöttünk el a párommal ebben a szép hotelben. A panoráma tényleg különleges, nagyon szép a környezet is. Wellnessre és ebédre fizettünk be és azt kaptuk amit szerettünk volna: bőséges választékot, finom fogásokat, forró leveseket, figyelmes, segítő pincéreket. A wellness is szuper, itt különösen kedves volt a pincérlány. Pároknak, családoknak ajánlom.
Sajnos, Én a csalódott vendégek táborát erősítem! ! Nem is kicsit! A Kilátás pazar a Hotel fekvése gyönyörű látványt nyújt, de ennyi! Drága ( a panoráma miatt). A műanyag "mosdóteknőt" én valami konténernek láttam. . . . ez a fürdőszoba? ? 4* mellett? Vajon ki adja a csillag "elismerést" a szállodáknak? ?
Mert a panorámán kívül , háááát, hogy is mondjam, nem sok jót fedeztem fel. Sem a szobákban sem az épületben a fürdőszobáról még ne beszéljünk ! ! ! ! Viszont az ételekkel és a személyzettel elégedettek voltunk! ! Legalább ennyi jutott! Addig biztos nem ajánlanám senkinek amíg egy alapos felújításon nem esik át a szálloda, mert Én sem mennék így még egyszer.
Novemberben töltöttünk el 3 napot a férjemmel itt . A csodálatos hely, a szálloda gyönyörű fekvése nem volt meglepetés. Nagyon kellemesen érintett viszont bennünket az a kedvesség és segíteni akarás, amit mindíg éreztünk a szálloda valamennyi munkatársa részéről. Tavasszal szeretnénk visszamenni megint 3 napra, de addigis mindenkinek jó szívvel ajánlom .
Egy napos wellnest töltöttem el a párommal Silvanus Wellness & Konferencia Hotelbe.Minden nagyon tetszett,a gyönyörű környezet; hotel hangulata; kedves,közvetlen személyzet. Finom,választékos ebédbe részesültünk, igazi pihentető,jól sikerült nap volt ez számunkra :)! Szerintem, nem utoljára jártunk itt :)!!Köszönjük!!
Karácsonykor töltöttünk 4 éjszakát ebben a gyönyörű fekvésű ám tagadhatatlanul retró hangulatú szállodában,superior erdőre néző szobában. A szoba berendezése és felszereltsége megfelelt a hotel kategóriának és nem okozott csalódást.
Ugyancsak dicséret illeti a nagyszerű,gazdag,kiválóan elkészített büfévacsorákat a választékos reggeli büfét,a rendkívül gyors és udvarias éttermi és recepciós személyzetet. Az étteremben minden este élőzenéről gondoskodtak, különféle gyermek és felnőtt programokat szerveztek. A wellness részlegben azonban sok a hiányosság,a szaunát és a wellness egyéb helyiségeit nem takarítják megfelelően,pl. a szauna padokat ottlétünk 5 napja alatt végig ugyanazok a feketés piszokfoltok díszítették ,az erős klórozás nem pótolhatja a medencék tisztítását. Szemmel láthatóan hiányzik egy olyan személy,aki folyamatosan gondoskodna a megfelelő tisztaságról és a medencék rendjéről. Hiányzik egy külön gyermekmedence vagy legalább egy elkülönített medencerész a gyermekek számára. A szobák takarítása szintén hagyott kivánnivalót maga után. Összeségében azonban nem távoztunk rossz emlékekkel,mert a szálloda nagy erénye a rendkívül udvarias személyzet,és ez ellensúlyozza a hiányosságokat.
Két éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. A szálloda gyönyörű helyen fekszik,azt hiszem ez a legnagyobb pozitívuma. Gyerekkoromba repített vissza a szoba ami fogadott minket,1979-ben épült és azóta is őrzi az akkori divat jegyeit. Megdöbbentő műanyag mosóteknő kinézetű fürdőszoba és alig működő junoszty tévé,hideg szobával fogadott.
Mellé egy törölközőszárító radiátor ami valamilyen érdekes festékkel volt bejavítva amely a fürdőruháinkon landolt. Legnagyobb bánatom mégis a külső medence letakart látványa volt,amit lapjukon nem tüntettek fel,hogy csak nyári szezonban lehet használni. A belső wellness jó volt,bár a klór szag erős,de sajnos ez általános probléma a hoteleknél. Az étterem tetszett,az ételek finomak voltak a személyzet kedves. Így vegyes vélemény alakult ki bennem. Zsuzsanna
Csak jót tudok mondani a magam és a férjem nevében is. 3 évvel ezelőtt látogattuk meg először a Silvanus Hotelt Szilveszter alkalmából. Már akkor nagyon megtetszett. Gondolok itt a kiszolgálásra,személyzetre és odafigyelésre. Gyönyörű környezetben töltheti itt az ember az időt remek kiszolgálással minden igényre odafigyeléssel.
Az első alkalom után többször is vissza tértünk,kettesben,családdal és barátokkal. A mostani Szilvesztert is itt töltöttük és megint csak minden szuper volt! Még egy számomra igen szimpatikus kedvesség a hűség díjázása! ! ! Mi már törzskártyával rendelkezünk ami nagyon kedvező árakat és csomagokat tartogat számunkra! Bárkinek merem őszintén ajánlani mert nem fog csalódni! Én már várom a következő találkozást :)
Szép három napot toltottunk el itt január elején. A kiszolgálás 1. rendu,a személyzet kedves segítokész,a panoráma csodálatos,a konyha kituno. Másodszor jártunk itt a párommal de biztos ,hogy nem utoljára,szoval nyugodt szívvel ajánlom minden pihenni vágyonak. . . ideális hely a pihenésre és feltoltodésre. . . . koszonunk mindent felvidékrol. . . . . . .