Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Gyönyörű környezetben lévő hotel, ahol az ember nyugalomban eltöltheti a pihenésre szánt időt. Magas minőségű szobák és minden tekintetben kielégítő wellness lehetőség. Az étel minőségét nem lehet szavakba önteni, annyira finom volt minden. Igényes tálalás, sok fogás, és kiváló alapanyagok, és hab a tortán, hogy nagy figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra.
A kiszolgás és a személyzet hozzáállása párját ritkítja, mindig volt egy kedves szavuk hozzánk, de soha nem voltak tolakodóak. Az ár tekintetében azt kell mondjam, hogy az embernek bizony zsebbe kell nyúlni, ha ezt a hotelt választja szállásául, de úgy gondolom, hogy a magasabb ár mellé igencsak magas színvonalú ellátást kapunk. Tehát megéri, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezúton is köszönöm az ott eltöltött csodálatos napokat.
Csodálatos hely, gyönyörű panorámával rendelkező Hotel. A fogadtatás, a kiszolgálás professzionális, az ételek kifogástalanok,egyszerűen isteniek. Köszönjük a szálloda minden dolgozójának a kedvességet és segítőkészséget, a remek ételeket, fürdő szolgáltatásait. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
A kilátás és a személyzet tökéletes és az éttermi menü is rendben volt. A parkolásért fizetni kellett (? ) az otthagyott 200e Ft felett is. Hihetetlenül ici-pici szobát kaptunk - ahol egy kicsi Tv, baromi kemény a matrac és kopott tapéta fogadott. Sok helyen jártam már (Miskolc-tapolca, Szoboszló, Debrecen, Szeged, Balmazújváros, Visegrád, Egerszalók [moderálva - a szerk.
Körülbelül 30 éve járunk a szállodába, mindig fantasztikus fogadtatásban volt részünk, ahogy ez most is történt. Kiváló szálláshely, a Duna-kanyar legszebb helye. Kitűnő kiszolgálás, kényelmes szobák. A személyzet igazi vendéglátóként tevékenykedik. A szobák kitűnőek, minden adott egy jó pihenésre. A konyha fenomenális.
Külön köszönet: Lantos Árpád, Szedlacsek Henrik, Szabó János és Lantos Géza uraknak, a kiemelkedő munkájukért és szeretetteljes, baráti fogadtatásért. Amintehetőségünk lesz mihamarabb újra megyünk! !
A szálloda méretéhez képest a kinti napozó kert egy kicsit szűkös. Már reggel 6 órakor mentek a vendégek ágyat foglalni, mert később nem nagyon lett volna hely. Ez persze csak telt ház esetén van így, de ez egy nagyon jó szálloda, és gondolom mindig tele vannak vendéggel. Ugyanez vonatkozik az étteremre is.
Nagyon jól éreztük magunkat,kedves a személyzet,finomak az ételek. Mivel a város gyalog nehezen megközelíthető az idősebbek és kis gyerekesek számára,javasoljuk a transzfer rugalmasabb megoldását a városi programokhoz igazodva.pl hajóindulás.
A hotel csodálatos környezetben helyezkedik el, finom, bőséges, nem szokványos ételekkel fogadja vendégeit. Wellnesse a különleges hangulatú szauna-gőzfürdő részleggel nagy élményt jelentett számunkra. Az ott dolgozók kedvesek, a szobák szépek, tiszták. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kétségkívül a panoráma viszi a prímet! Egy hétvégét töltöttünk el a feleségemmel a helyen. Megnéztük a promóciós kisfilmjeiket a képeket, magával ragadott minket a hely hangulata. A valóság kicsit másabb. A személyzet minden tekintetben kiváló értékelést kap tőlünk, figyelmesek, kedvesek.
Azonnal segítettek több alkalommal is ha kértünk valamit. Ételek átlagosak, 4 csillaghoz képest néha gyengék, semmi olyat nem tudtak az itt tartózkodásunk alatt felmutatni, amire azt mondtam volna, hogy ez igen! Az étkező asztalok közül mind az étteremben, mind a bárban jó pár darab instabil és lötyög. Ital felhozataluk bőséges, a limonádék nagyon finomak és sokfélék. A wellness részleg így télen szegényes gondolok itt a medencékre, de a szauna részlegük kiváló. A szoba átlagos, sajnos kicsit lelakott, a tapéta sok helyen hiányos, a fürdőszobában kivetnivalót nem találni. Nem értettem, hogy a szabadban parkolt kocsikért túlzónak tartom, hogy minden vendégnek napi 1000 forint felárat fizetni. Visegrádon nem ők a legjobbak, de a vendégek többsége, akikkel beszéltünk már sokadig alkalommal voltak itt és ők szeretik a helyet, és ez a lényeg. Maga a vendég! Konklúzió számomra, mint a cím is amit adtam, igazi 4 csillag se több, se kevesebb. Köszönjük, hogy itt lehettünk.
Szilveszterkor 4 napot töltöttünk el egy fantasztikus 2 szobás lakosztályban. A nappali kandallójában pattogott a tűz, a fürdőszobai jakkuziban ellazultunk. A hatalmas erkélyről csodálatos panoráma tárult elénk. Maximális kényelemben volt részünk. Az étterem svédasztalos választéka páratlanul változatos volt.
A szilveszteri vacsora különleges és nagyon finom volt. A felkínált borok a gasztronómiai élményeinket fokozták, ehhez nyújtott kedves, szakszerű segítséget Major Judit. Az este folyamán Lantos igazgató úr és az étterem vezetője is többször megállt a vendégek asztala mellett és szívélyesen beszélgettek velünk is, érdeklődtek hogylétünk és az ételek felől. A hotel minden dolgozója nagyon udvarias és készséges volt,ez volt garancia a családias légkörre.