Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Egy apró betegség kapcsán a szálloda valamennyi alkalmazottja részéről (a vezetők, a recepció, az étterem dolgozói stb. . ) RENDKIVÜL segítőkész és figyelmes kiszolgálást tapasztaltunk. Bármilyen problémánk adódott azonnal a segítségünkre siettek és megoldották. Mindezt kedvesen, természetesen csinálták. Nagyon köszönjük!
Az egynapos wellness-szel egybekötött Sunday Brunch programon vettünk részt barátnőmmel, így szobákról nem tudok nyilatkozni, ezen kívül azonban mindennel nagyon elégedettek voltunk. A kinti medencés rész atmoszférája, az erdő közelsége, a csodálatos Dunakanyar látványa, a víz közelsége annyira relaxáló, nyugtató, hogy a nap végén úgy éreztük magunkat, mintha egy hetet pihentünk volna a legnagyobb nyugalomban.
A gyógynövényes szauna volt a kedvencünk, többször is bementünk. Az ebéd, azaz maga a Sunday Brunch is kiváló és változatos volt, segítőkész és udvarias személyzet állt mindenben rendelkezésünkre. Külön kiemelném, hogy az igazgató úr, L. Árpád is odajött asztalunkhoz és kedvesen érdeklődött, minden rendben van-e, ízlenek-e az ételek - ez is szívmelengető gesztus volt, látszik, hogy ebben a hotelben a ranglétra minden fokán fontos a munkatársaknak, hogy a vendég megkapja, amiért jött, azaz hogy jól érezze magát. Ez nekünk olyannyira sikerült, hogy elhatároztuk, a nyár folyamán biztosan visszatérünk, ezúttal már mint szállóvendégek.
Május másodikán a szüleim 50. Házassági Évfordulóját ünnepeltük a Hotel Silvanus éttermében. Az előzetes előkészítés/megrendelés időszakában már nagyon készségesen segítettek ezen családi rendezvény kialakításában. Szeretném megemlíteni/kiemelni P. Róbert Food&Beverage manager munkáját aki kapcsolattartásból és kiszolgálásból is jelesre vizsgázott.
Ezek után nem volt véletlen, hogy az ünnepi ebéd felejthetetlenre sikeredett egyrészt az asztalunkról nyíló gyönyörű panoráma miatt, másrészt a leves, a kétszemélyes tálak és a desszertek is ízletesek voltak. Én és családom biztos szívesen eltöltene több időt a szállodában és az étterem is ajánlható bárkinek. Tisztelettel:Sándor család, Szolnokról
2o13. juliusában voltunk a Silvánusban. CSak a legjobbakat tudom mondani, a hotel egyszerüen szuper, a személyzet nagyon kedves, a kiszolgálás remek. A reggelik és a vacsorák kitünöek voltak. Mindenkinek ajánlom! Bármikor szivesen visszamennénk. A medencéből a kilátás gyönyörű.
A szálloda könnyen megközelíthető,kedves, segítőkész személyzet a recepción. Szobánkat kérésre azonnal kicserélték egy komfortosabbra. Az igazság az, hogy a standard szobák nem érik el a 4*-ot, más szállodákban azok is színvonalasabbak. A szobák tiszták, szépen berendezettek(superior). Az étterem elegáns, gyönyörű kilátással.
Kedves, figyelmes gesztus, hogy az asztalhoz kísérik a vendéget, meghagyva a választás lehetőségét. Az ételek finomak, változatosak. A pincérek figyelmesek, a gyerekekkel kifejezetten barátságosak, s ez jellemző a szálloda összes dolgozójára. A Wellness hangulatos. Sajnos a nagy medence vize picit hideg volt, de ez szubjektív megítélés, másnak lehet, ez az ideális. A szálloda méreteit tekintve egy nagyobb élménymedence nem ártana. Összességében jól éreztük magunkat, nyugalomra, pihenésre vágyóknak ajánlani tudom, a szobaválasztásra azonban mindenki figyeljen.
4*-os áron 3*-os színvonal. Érdemes lenne a szobák alapján 4 illetve 3 csillagos részleget kialakítani, mert a kapszulás fürdőszobás, miniatűr tv-s, pici szoba nem összevethető a nagyobb méretű szobákkal. A wellness is kicsi, ekkora szállodának főleg telt ház esetén kevés.
A konyha kifogástalan, a személyzet nagyon kedves, viszont a vacsoránál hosszas sorban állást eredményez az hogy asztalhoz kísérik a vendégeket, nem választhat mindenki magának helyet. Továbbá NAGYON visszatetsző a vacsoránál a foglalt asztalok száma. A jobb helyek teljes egészében le vannak foglalva. Eddig ezt egyetlen szállodában sem tapasztaltuk. A gyönyörű kilátás és a szép környezet dobja fel a helyet, különben a 3*-ot is alig érné el.
Feledhetetlen hètvègèt töltöttünk el a hotelben. Az ètelek ízletesek, vàltozatosak, a kiszolgàlàs is tökèletes volt, nagyon kedvesek voltak. A wellnes is teljesen jò. Nagyon tetszett a medencèből a kilàtàs. A Tepidarium. is gyönyörüen meg van csinàlva. Az egèsz szàlloda rendben van.
A magyar négycsillagos szállodai átlaghoz képest igen szépen karbantartott szálloda, igényesen berendezett, tágas superior szobákkal, nagyon udvarias és jó modorú kiszolgáló személyzettel. Mindez gyönyörű természeti környezetben. A szobában elhelyezett székek rendkívűl kényelmetlenek, ha valaki pl.
olvasni akarna (más szálodákban is ugyanez a helyzet! ) Az élménymedencénél elhelyzett zuhanyozók alá nem lehet úgy bemenni. hogy ne terítse be az ember az egész medencét. Az étteremben felszolgált pékárúk mind minőségben, mind választékban méltatlanok a szálloda egészére jellemző szinvonalhoz.
Bárcsak minél többször eljuthatnánk! Nagyon-nagyon szeretünk ott lenni! Fel sem merül a kérdés, hogy egyáltalán keresgéljünk másik helyet! Ha időnk és egyéb lehetőségünk engedi, hogy meginduljunk, akkor célirányosan Visegrád, Silvanus! Már akkor is mosoly ül a képemre, ahogy arra gondolok, hogy egyszer csak jövünk megint. . .
Törzsvendégekként látogatjuk a Hotel Silvanust - s most sem csalódtunk. Ezt a szállodát csodálatos fekvésén (a hegyek koszorúzta Dunakanyar fejedelmi panorámáján), szobáinak komfortján, jól megkomponált wellness szolgáltatásain, séfjeinek étel-költeményein túl főleg a családias hangulat, a személyre szabott figyelmesség, mosoly és tapintat teszi vonzóvá és felejthetetlenné, amely a személyzet minden tagjának vendégszeretetét jellemzi.
Hálából most, 2014 Húsvét keddjén, Visegrádról épp hazaérve, egy rögtönzött disztichonnal köszönjük meg a szíveslátást: "KEDVESSÉGET A LUXUSSAL ELEGYÍTVE KIVÁNNÁL? MÁR NE LAPOZZ, NE KERESS, -- SILVANUSBA SIESS! " Ferenc és családja