Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Húsz éve járunk ide, ezalatt az idő alatt óriási fejlődésen ment keresztül, visszaemlékezve még háromcsillagos szálloda volt, azóta a létesítmény különböző wellness-szolgáltatásokkal bővült, szerzett még egy csillagot, amit ki is érdemelt. Csodálatos érzés nyáron a medencéből látni az egész Dunakanyart.
A facebook borítóképem is ezen a helyen készült, a szállodai ablakból, mely a Dunakanyarra néz. A személyzet, úgy a recepció, az étterem, a wellness-részleg, valamint az egész kisegítő-személyzet is kedves és nagyon segítőkész, mindig nagyon családias a hangulat. Az ez évi karácsonyi ünnepeket is itt töltöttük. Köszönet mindezért Lantos Igazgató Úrnak, hogy '92 óta ilyen lelkiismeretesen, már-már megszállottan irányítja ezt a kiváló szállodát!
2013 július elején volt szerencsénk a szálloda vendégeként itt pihenni a párommal, egy Dunakanyarra néző szobában. Az ablakból, az étterem teraszáról és a medencéből is a leírhatatlanul gyönyörűséges tájban gyönyörködhettünk. Az idő is nagyon szép volt, a szálloda személyzete pedig végtelenül udvarias.
Nagyon szimpatikus gesztus volt a szálloda vezetősége részéről, hogy személyesen felügyelték az étkezések levezénylését, besegítettek a személyzetnek a munkába és minden vendéghez volt egy-egy kedves szavuk, ami a mai rohanó, hideg világban rendkívül jól esik az ember lányának, fiának. A szobák tiszták, az ételek rendkívül finomak és változatosak voltak, egyszóval királyi, luxus ellátásban volt részünk. Felejthetetlen élményekkel gazdagodva jöttünk el a szállodából azzal a mély meggyőződéssel, hogy ide feltétlenül visszatérünk még, családostól.
Én a párommal jártam itt 2013 október közepén. Az idő sajnos nem volt a legjobb akkor,de ezt elfelejtette velünk az,hogy a szálloda viszont nagyon szuper volt,főleg az,hogy Duna kanyarra néző szobánkból a kilátás valami pazar volt. Az utolsó nap reggelén mikor felkeltünk és kinéztünk az erkélyről a felkelő nap beragyogta az egész tájat,Nekem még a szám is tátva maradt attól a látványtól.
Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni. A szálloda mögötti kis erdőben tett sétánk teljesen feltöltött. Az őszi színekbe öltözött fák csodálatosak voltak. Sajnos volt egy kis negatív élményem is,mégpedig az,hogy a kiszolgálás kicsit lassú volt. A wellness részleg szép volt igaz Én egy kicsit nagyobbra számítottam,de azért ki tudtunk pihenni magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013 nyarán jártam itt családommal. Csodálatos környezet, kiváló wellness részleg, finom ételek, komfortos szoba,gyönyörű kilátás szobából teraszról,étteremből egyaránt. A személyzet kedves, segítőkész. A kinti medence valóban nagy élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Mintha egy hatalmas vízesés szélén lennél, és onnan csodálhatnád a festői panorámát.
A szálloda fekvése rendkívül kedvező és csodálatos, mind melegebb és mind téli, havas időszakban egyaránt. A személyzet munkájával teljes mértékben meg voltam elégedve, a szobák szépek, megfelelő nagyságúak. Külön öröm volt a billiárd, bowling lehetőség. Az étel nagyon finom és változatos, merem ajánlani mindenki számára. Nagyon jól éreztem magam, biztos, hogy vissza fogok még oda menni.
2013. október végén jártam itt a családommal, 3 napot töltöttünk itt el. Csodálatos környék, meseszép helyszín. A szállás, étel és wellness luxus kivitelű! A személyzet kedves, szeretnénk még itt vendégeskedni! Mindenkinek ajánlom, nem fog csalódni. Magával ragadó, örök emlék marad! Köszönjük szépen!
Másfél évtizede évente többször is kényeztetjük magunkat itt a feleségemmel, de fenőtt gyermekeim is kedvelik ezt a csodás szállodát. Itt minden a vendégekről szól. Az összes szállodai alkalmazott figyelmes, szolgálatkész,udvarias a környezet, a szálloda és környéke "királyi".
A konyha pompás ételeket szolgáltat, nagyon nagy akaraterő kell, hogy ne essek túlzásba a sokrétű, igényesen összeállított finomságok fogyasztása során.
2013. októberében jártam itt a férjemmel. . . a helyszín a környezet csodálatos. . . A szállással és a szolgáltatásokkal maximálisan elégedettek voltunk. . . Nagyon jókat ettünk. a wellness szolgáltatásokkal kényeztettük magunkat, masszázson is részt vettünk. Az idő is nekünk kedvezett, igazi őszi időben élvezhettük a szálloda vendégszeretetét.
Csodálatos környezetben töltöttünnk a családommal 4 gyönyörű napot.A szálloda személyzete,a kiszolgálás,a fantasztikus szakácsaik,a szálloda felszereltsége mind a mi kényeztetésünket szolgálta.A panoráma oly gyönyörű, hogy nem tudtunk betelni vele,a welnes részleg is tökéletes. Köszünjük!
Életünk legfontosabb és legszebb napjait töltöttük a Silvanus Hotelben, Visegrádon 2013 szeptemberében, ugyanis az esküvőnk helyszínéül ezt a csodás hotelt választottuk. Az esküvő előtti, és utáni napok a pihenésről, relaxációról szóltak. Igénybe vettük a szálloda szépészeti és pihentető szolgáltatásait is.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az esküvő szervezése és lebonyolítása kifogástalan volt, mindenben készségesen és korrektül álltak rendelkezésünkre. A környezet mesés, a kilátás páratlan, az ételek tökéletesek, a személyzet hozzáállása kifogástalan volt. Köszönjük, hogy életünk legszebb napjain csak azzal kellett foglalkoznunk, hogy jól érezzük magunkat, és minden intézni valót levettek a vállunkról!