Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Igaz, hogy télen voltunk, de akkor is nagyon szép volt. Az étteremben már a feldíszített, gyönyörű karácsonyfa állt, és meghitt hangulatot varázsolt az egész szállodában. Elegáns, kényelmes szobák, maximális tisztaság fogadott bennünket. A szeméylzet magatartása, figyelmessége példamutató volt.
2012 októberében jártunk ott a férjemmel kettesben. Superior szobát kértünk Dunakanyari kilátással,hát mit is mondhatnék:gyönyörű volt! ! ! De nem csak a kilátás,a szoba is :kényelmes ágy, tágas szoba,hatalmas erkély! Az ételek teljesen elvarázsoltak! A sok finomságból még választani is nehéz volt. A vad, az erdei gomba:mind a kedvenceink!
Gratulálunk a Séfnek! ! ! Kár,hogy már az idő nem volt alkalmas a kinti fürdésre. . de napozni még így is lehetett. Egy szó ,mint száz: visszamennénk! ! ! !
A párommal ünnepeltük az évfordulónkat, így esett a választásunk erre a szállodára. Káprázatos helyet találtunk. A teraszról gyönyörű kilátásban gyönyörködhettünk . Az ételek ízletesek és finomak voltak. A személyzet udvarias és segítőkész. A tájjal és a látnivalókkal nem lehet betelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szálloda gyönyörű helyre épült, a személyzet készséges, a félpanzió tökéletes (ilyen finomakat ilyen szép kilátású teraszon még sehol sem ettünk :)). Maga a szálloda kicsit lelakott, de tiszta. A környék dugig van érdekes látnivalókkal, kirándulási lehetőséggel.
A wellness is tökéletes, a kültéri rész szuper, (főleg a kilátás :)) Összességében nagyon jó hely, de az árát kicsit drágának találom és a közvetlen környezet (erdei oldal) kicsit elhanyagolt. . .
A férjemmel ünnepeltük itt házassági évfordulónkat. A recepciós rábeszélt a superior szobára, és jó, hogy hallgattam rá. Gyönyörű, új szobát kaptunk, ami tágas, hatalmas terasszal és kilátással a Dunakanyarra. Ami a hely nagy előnye számunkra, hogy közel van a bob-pálya, ahova csak át kell sétálni.
A wellness-részleg nem igazán tetszett. Ahhoz képest, hogy nem a legolcsóbb hotel, a szaunaparkban szinte semmi sem működött, a medencében fáztam. A picike jacuzzi meg mindig fullon volt. De ezek ellenére is szívesen visszamennék. Az ellátás (konyha) jó volt.
Az elhelyezkedése csodálatos a kilátás káprázatos, a kinti mendecéből páratlan élmény. A szálloda igazán retro, és a tisztsága hagy némi kivánni valót. . . . A szoba tágas megfelelő. Az étterem jól szervezett, és mindenki talál magának megfelelő ételt. Nagyon finomakat ettünk. Kár hogy a szálloda parkja nincs rendben tartva, a játszótér elhanyagolt.
Mi a párommal nászútra mentünk a szállodába. Fantasztikus a környezet ami körülöleli. A program lehetőségek, történelmi épületek tömkelege, szórakozás, túrázás. És mikor fáradtan megérkezik az ember, a wellnes részlegen kipihenheti magát. Az ételek és a kiszolgálás remek mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem lesz majd rá alkalmunk ismét elmenni. :)
Rendkívül kellemes hétvégét töltöttünk a Hotel Silvánusban. A reggeli és a vacsora hibátlan,nagyon ízletes. A wellnessben aroma kabin gyógynövényekkel segíti az ellazulást. A szauna részlegben gyönyörűek a mozaikok a lámpák . A medencékben folyamatosan működnek az élményelemek. Nehéz a wellnessben a levegő a szellőzés nem tökéletes.
. Az erdei szobák picurkák,kicsi televízióval,de nem sok időt töltöttünk benn úgyhogy igazán nem okozott gondot ,csak az ,hogy már indulni kellett haza! :-)
Egy hétvégét töltöttünk itt. Az ellátás kitűnő volt, sajnos az idő nem, de ez nem a szálloda hibája. A Dunára néző szobából a köd miatt semmit sem láttunk. A tisztaság kifogástalan, bár a bútorok kissé viseltesek voltak. Tökéletes kikapcsolódásra van itt lehetőség. Ajánlom mindenkinek aki kikapcsolódásra vágyik.
Osztályon felüli kiszolgálás, remek személyzet és iszonyatosan ízletes ételek, remek wellness!!...egyszerűen tökéletes hely! Köszönjük, hogy ott lehettünk és részünk lehetett ebben az élményben!