Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Ahhoz képest hogy ilyen nagy a vendégbefogadó képessége a hotelnak elég kicsi a fürdőhely. Állandóan várakozni kellet a padra valamikor nem is tudtunk szerezni a szaunánál is sorakozni kellett szinte midig tele ! A víz nem volt olyan kellemesen meleg! Viszont a bár része nagyon jó volt gyorsak és kedvesek!
Az éttermi részen sajnos szintén várni kellett az asztalra és elég kicsik az asztalok legalábbis négy személyre! Az ételek és a kínálat fantasztikus volt és nagyon finom , felszolgálók is nagyon figyelmesek! Sajnos ha telt ház van a hotelban nem szívesen mennék még egyszer el! Bármikor ha kevesebben vannak szívesen megyek vissza! Ekkora hotelnak nagyobb étteremre és fürdőrészre van szüksége szerintünk hogy minden ideális legyen egy ilyen gyönyörű helyen fekvő hotelnak! Köszönöm szépen a lehetőséget! Üdvözlett! Szné
A szálloda csodálatos kilátással rendelkezik egy páratlan környezetben. Az ételek minőségével és mennyiségével teljes mértékben elégedett voltam. A személyzet közvetlen, segítőkész és barátságos.
A wellness részleggel kapcsolatban lenne néhány észrevételem: napközben a medencékből kifröcsögő víz megáll a padlón, fel lehetne néhányszor törölni; a csobogókat időközönként le lehetne állítani, mert az egész napi zaj már zavaró volt, egy kis csend néha jó lett volna. Összességében meg voltunk elégedve és szívesen visszamennénk máskor is.
a szoba rendben volt. jól berendezett,kényelmes ágy,minden tiszta. a fürdőszobával támadt némi problémánk. érkezés,zuhany és jött a meglepetés,nem folyt le a víz. személyzetnek szóltam megnézték,de nem tudták renbe hozni,ezért nekünk kellett megoldani a problémát. úgy ahogy,de sikerült. az általunk választott csomagban a csokifondü ajándék volt.
meg is kaptuk nagy nehezen,mert kicsit elfelejtkeztek rólunk pedig többször is jeleztük. . . ja a kis szökőkútba kevés csokit önthettek,mert nekünk már alig jutott a csokiból,és a gyümölcsöt is,még másoknak előkészítették nekünk rögtönözve adták. kicsit kellemetlen volt ott ülni és várni a csodára miközben azt sem tudták,hogy miért várunk. bejelentkeztünk masszírozásra,manikűrre,este mikor sorra kerültünk jelentették be,hogy sajnos a manikűrt nem tudják megcsinálni,mert elvitt valaki valamilyen kulcsot és így nem kivitelezhető,helyette felajánlották,hogy masszíroztassunk. ezeket leszámítva jó volt. az ételek kifogástalanok voltak.