Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
A szállodából a Dunakanyar csodálatos panorámájában gyönyörködhetünk. Az alkalmazottak rendkívül kedvesek, közvetlenek. A szobák tiszták és barátságosak, az ágyak kényelmesek. Az ételek finomak és bőségesek. A wellness esztétikus, tiszta, szintén rendkívüli kilátással. A wi-fi kicsit akadozott, de jól éreztük magunkat.
Valentin napot koveto hetveget toltottunk a Silvanusban a parommal. Odaerkezesunkkor a recepcion mondtak,hogy kis felreertes tortent,de mivel nem a mi hibank ugyanazert az arert egy lakosztalyt kapunk a foglalt szoba helyett. Mar ez egy plussz pont volt:) A lakosztaly gyonyoru volt tagas es tiszta a kad a furdoben pedig hatalmas.
Az etelek kivaloak az etteremben a szemelyzet pedig rendkivul kedves es figyelmes,a valasztek pedig nagyon boseges. Egyedul a wellnes reszt valtoztatnam kicsit nagyobbra,a jacuzzira ugy kellett szinte “lecsapni” hogy beferjen az ember,ebbol lehetne meg egy es egy meg melegebb medence(40-42 fok koruli). A szaunak,gozfurdo,illatos szoba,piheno tokeletesek,idos-fiatal egyarant megtalalja a neki kielegito pihenesi format. Sajnaltuk,hogy a kulso medence es a fitness terem zarva volt,elobbi valoszinu a nagy ho miatt,utobbi pedig felujitas miatt. Errol persze nem tehetnek. Osszessegeben mindenkinek ajanlom a szallodat,idos parnak,fiatal parnak,gyerekeseknek,kutyasoknak(ugyanis kutyabarat hely). A kornyezet es a kilatas mindenkit le fog nyugozni. Koszonjuk!
2017 Dec. 5-én,6-án két éjszakát töltöttünk el,e festői szépségű kilátásokkal rendelkező helyen. A fogadtatás,kiszolgálás, tisztaság, a reggeli étkezés kiváló volt. Külön köszönet, NAGY DORKÁNAK aki nagyon sokat segített eligazodni, és felvilágosítani, hogy milyen lehetőségek vannak ,pl.
az egy napos wellnessel kapcsolatban,hogy ha nyáron akarunk jönni, már most kellene szobát foglalnunk. Ami nem tettszett: A vacsora választék, mind két nap. Hogy egy pohár ingyen vízre nem volt lehetőség. Kérdeztem a felszolgálót, miért van üzemen kívül a szóda, üdítő, kávé automata? Felsőbb utasítás,volt a válasz. 2,5dl víz 590. -FT. A gazdag büfévacsora ahogy hirdetik, bele kell, hogy férjen, hogy az asztalokon egy-egy kancsó csapvíz legyen. Sajnálom e kellemetlenséget. Ezt leszámítva csodás volt.
Nagyon sokat hallottam róla és nagyon sok szépet ígért a Szálloda, de csalódtam benne. A wellness nagyon kicsi volt és ezért zsúfolt, kb álldogálni tudtunk az élménymedencében, jakuzziba két nap alatt egyszer jutottunk be, szaunába is sorba kellett állni.
Szobában kellemetlen volt, hogy az összetolt ágyunk folyamatosan szétcsúszott, a fürdőszoba üveg ajtaja nem túl komfortos, a lefolyó el volt dugulva. A kilátás a Dunára viszont nagyon szép volt. Az ételválaszték és minőség is nagyon szimpatikus volt, de sokszor kellemetlen volt, hogy nem volt szabad asztal vacsoránál, reggelinél. A legkellemetlenebb élményem pedig a masszázs végén ért, amikor a masszőr közölte, hogy nagyon örülne, ha ott helyben készpénzzel fizetnék, mert ők külön cég. Le voltam döbbenve, amikor flegmán egy cetlit íratott alá velem, mert a szobához mertem íratni. Nagyon vártam, hogy megismerjem a szállodát, de nem szívesen mennék vissza újra.
Barátnőimmel azért választottuk ez a helyet, mert korábban a családommal már jártam itt és nagyon meg voltunk elégedve. Hát ez most nem így történt. Kezdetnek a 2 db erkélyesnek kért szoba helyett francia erkélyesnek csúfolt szobácskakat kaptunk. A szobácskák szépen felújított fürdőire azonban üvegajtót szereltek fel, ami nem illeszkedik a tokhoz körben szigetelés nincs.
Ez meglehetősen kellemetlen lehet. . . A wellnessben a finnszauna csont száraz volt. Nem figyeltek a víz utánpótlásra. A medencék vize, az ülőké is meglehetősen hűvös. Nem esett jól benne üldögélni. A be és kiléptető sorompóval is lehetne mit kezdeni. A pozitívum annyi volt, hogy a személyzet udvarias és reggeli, vacsora elfogadható.
Számomra az ősz nyújtja látványban a legtöbbet a természetből, ezért választottam a Silvanus Hotelt. Páratlan szépségű környezetben - amit a liftből és wellness közben is megcsodálhatunk-igazi kikapcsolódás, feltöltődés ez a szálloda. Két gyermekem sem látott még szebbet ennél.
Az ételek frissek, különlegesek, minden igényt - legyen az vegetáriánus, laktóz vagy glutén mentes - tökéletesen kielégítenek. Tényleg óriási élményben volt részünk. Nekem már a harmadik alkalommal, de megunhatatlan. :)
Lassú az éttermi személyzet, elfelejtik felszolgálni a kért italt, nem azt az ételt hozzák amit rendeltünk majd egy laza vállrendítéssel közlik, hogy ez van, egyébként meg lehet válogatni a svédasztalról. Két adag ételt egy tányéron szolgáltak fel de megengedték hogy szerezzek magamnak egy üres tányért és külön szedhessem magamnak.
. . Volt olyan este amikor 50 (! ! ! ) percet kellett várnom egy natúr grillezett csirkére amit végül ehetetlenül készítettek el. De nem csak a vacsorára kell várni hanem az asztalra is ahova leülhet az ember! Nem egyszer 5-10 percet kell sorban állni vagy leülhetünk egy 8 fős asztalhoz idegenekhez. . . . A szoba kicsi, a wellnessben hideg a víz és meg kell várni míg a recepciós hölgy befejezi a cigi szünetét mert csak utána szolgál ki. A bárban sincs mindig személyzet, a recepciónál kell jelezni ha szeretnék valamit fogyasztani és kis idő múlva küldik a pincért aki szájhúzás mellett elkészíti a kért kávét. A recepción sem figyelmesek, monoton betanult szövegüket darálják. A kilátás gyönyörű de ezt leszámítva még az ellenségeimnek se ajánlom ezt a helyet. Egy 4 csillagos szállodának ennél többet kellene nyújtania! Nagy csalódás volt és megbántam, hogy ezt a helyet választottuk.
Csodaszép környezet, tiszta, kényelmes szoba (pedig a legolcsóbb árkategóriájú szobát választottuk), tökéletes felszereltség. Az ételekkel, a személyzet hozzáállásával, maximálisan meg voltunk elégedve. A wellness részleg nagyon jó. A Fellegvár pár perc sétával elérhető, akárcsak a bobpálya, ami gyerekkel érkezőknek egy szuper programlehetőség.
Ebben a hotelben megtaláltunk mindent ami a kikapcsolódáshoz kell. Gyönyörü környezet, szép kilátás a medencéböl, tiszta szoba, előzékeny személyzet, finom reggeli és vacsora, lehetőség ebéd fogyasztására a medencéhez közel, a bűfé könnyen megközelíthető a medencétől. Mindketten a férjemmel nagyon megvoltunk elégedve mindennel. Lehetőség szerint újra visszamegyűnk.
Párommal töltöttünk el három éjszakát ezen a csodálatos helyen. A hotel elhelyezkedése kifogástalan, gyönyörű kilátással rendelkezik. A bejelentkezés gyorsan ment, a szoba kitűnő állapotú szépen felújított, habár a kézmosók üresek voltak külön kérésre perceken belül pótolták. A szoba egyébként nagyon kellemes és légkondicionált.
A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Az ételek bőségesek és nagyon finomak, széles választékkal. Néha talán kicsit túlzásba vitték a különleges választékot, az egyszerű ételeket vadászni kellett :D A külső és belső medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek, a kintiből lenyűgöző kilátás nyílik a Dunakanyarra. Nagyon finom italokat, koktélokat lehet fogyasztani. Összességében határozottan ajánlott hely, mi biztosan visszatérünk még. :)