Barátságos hotel,jó helyen közel a Dunához,kedves személyzet,kinti-benti wellness éjjel 11-ig nyitva tartó. Szeptemberben voltunk itt a párommal a szezonnak vége,csak hétvégére kezd újra pezsegni a város,tökéletes a pihenésre,kikapcsolódásra. Első nap séta,lazulás,pihi,szauna,esti vacsora étlapról választható,halk élőzene, senki nem marad éhen akkora adag+választék.
Wellness 2. rész 11-ig+bár. Másnap kis városnézés fellegvár,mesterségek udvara,Salamon torony,duna part nem sok látnivaló de ráérünk mindenre. Délután lovagi torna vacsorával a csomag része,korlátlan borfogyasztással. A vacsora finom és bőséges halk lant zene kíséretében elfogyott a bor is/vagy kiborult? /buszokkal vissza a hotelba sportélet,bowling,wellnes,szauna,úszás,/vagy csak imitálása/mindegy jól érezzük magunkat és ez a lényeg,bróbáljátok ki,mindenkinek ajánlom. ÜDV. MP.
Tavaly októberben jártunk itt és idén is megyünk 8 fős baráti társaságunkkal...:) Egyszerűen imádjuk ezt a helyet. Jók a szobák, finomak az ételek, a wellness is nagyon tetszik, sokáig van nyitva. Vizes törölközőinket annyiszor cserélték, ahányszor akartuk, ez is nagyon tetszett..:) Pár nap és újra ott lehetünk:)
Ez a hotel tökéletes. Nincs semmi negatív dolog, amit mondhatnék. A szobánk tökéletes volt, mind felszereltségre, mind kényelemre és tisztaságra is. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. A szálloda által kínált programok nagyon tetszettek. Külön transzferbusz vitt a Salamon toronyba.
Az ételek nagyon finomak és kiadósak voltak reggel is és este is. A reggeli rendkívül bőséges és választékos volt. A belső medencét akkor újították fel, mikor ott voltunk, de semmi hátrány nem volt belőle számunkra, mert a pezsgőfürdő kellőképp nagy. Sajnos a kinti medencét csak egyszer tudtuk használni az időjárás miatt, de az is szép és rendezett. A szaunák, gőzkamrák választéka teljesen jó és még szoli is van. Lehetőség van még bowling-ozni, biliárdozni és még pingpongozni is. Egy percet nem unatkoztunk. :) Először voltunk itt, de nagyon remélem nem utoljára, mert akár holnap indulnék vissza. Csak ajánlani tudom. :)
Először jártunk itt a párommal, hát mit mondjak, nem voltam nagyon elégedett mindennel. Júliusban 3 éjszakát töltöttünk itt el, és sajnos a szállodai belső medencéket éppen felújították, fúrtak és zörögtek ez idő alatt. A kinti medencék meg olyan hidegek voltak, hogy nem tudtunk fürödni benne.
Az ételek finomak és bőségesek voltak, de az italárak viszont nagyon el voltak szállva. A bowlingozás viszont nagyon jó szórakozás, ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Külön kiemelném, hogy jó volt a szobából a várra rálátni. Ezt leszámítva, azért jól éreztük magunkat.
Már többször jártunk a hotelban. Igaz, hogy Visegrádon több neves szálloda is van( azokban is jártunk) annak ellenére Visegrádon EZ A LEGJOBB hotel. A személyzet segítőkész, kedves, mindenki figyelmes. Az ételek változatosak és nagyon finomak. Egyik alkalommal ottjártunkkor a hotel éttermében esküvő volt, de így is kifogástalan szervezésben zajlott a vendégek vacsoráztatása.
Részt vettünk a lovagi tornán, a reneszánsz éttermes lovagi vacsorán és erdei bográcsozáson, valamint dunai hajókázáson is. A programok változatosak, mindenhol bőséges étel és ital ellátással. A helyszínekre minden alkalommal a hotel kisbuszai szállítják a vendègeket. A hotel tulajdonosa roppant közvetlen és vendégszerető. Mind az éttermet, a hotelt, a cukrászdát stb. . . . t profi módón működtetik! A medencében esti hangultvilágításnál lehet romantikázni contains bárral. A szauna rèsz kíváló! A szobák tiszták, tágasnak a szobalányoktól takarítási tippet is kaptam! ( én kérdeztem. ) Összességében a hotel minden szempontból kifogástalan és kiváló sokan tanulhatnánk Tőlük!
Szállásfoglalás 1 perc, módosítás 1 perc, szervezett program kitűnő, a reneszánsz étteremben a királyi lakoma tényleg lakoma volt (bőséges és finom), a korai érkezés/késői elhagyás teljesen rugalmas, szálló vendégeknek a fogyasztásból kedvezmény, tisztaság mindenhol, a személyzet kedves, segítőkész, ár-érték arányban csillagos ötös, mindenkinek ajánlom!
Február utolsó hétvégéjén 2 éjszakát töltöttünk a szállodában 2 barátnőmmel. A szálloda szép és tiszta, a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szállodában felszolgált ételek mennyisége és minősége tökéletes, ha valami elfogyott azonnal pótolták. Mi is kipróbáltuk a reneszánsz vacsorát, ahol "királyi" módon éreztük magunkat.
Maximálisan elégedettek voltunk, romantikus Valentin napi hétvégét töltöttünk el a párommal. Fantasztikus és egyedi élmény volt a Reneszánsz vacsora, elmondhatatlanul finom ételek és italok kíséretében. A hotel nagyon szép, modern és tiszta volt. Nagyon tetszett hogy a medencében is lehetett koktélokat fogyasztani.
Ebben az időszakban nem volt zsúfolt a szálláshely, kényelmesen el lehetett férni a wellness-ben is. Nagyon tetszett, hogy másnap nem kellett mindjárt délelőtt elhagyni a szobát, hanem felajánlották hogy akár estig is maradhatunk. :)
Modern, kényelmes, tágas szobák, szép kilátás, nem volt semmi gond a pár nap alatt. Igen jó vacsorák, különösen a máshol szervezett reneszánsz vacsora és előtte lovagi torna emlékezetes. A lányunk angol barátja azóta is azt emlegeti, hogy olyan finom vadragulevest még életében nem evett, mint itt.
4 napot töltöttünk ezen a kellemes helyen feleségemmel. A személyzet minden tagjával elégedettek voltunk. Tetszett a wellness rész bár a sószobaés tepidárium nem üzemelt. Nekünk nagyon kemény volt az ágy, de kárpótolt mindenért a kis létszám. Egész nap fürödtünk és nem kellett kerülgetni senkit sem.
A standard részen kaptunk szállást itt egy kicsit régimódiak a bútorok egy kis felújítás ráférne. Nagyon ízlett és tetszett a konyha válésztéka megfelelő adagok és minőség reggel és este is. Külön említést érdemel a reneszánsz étterem műsora ami benne volt az árban. Várlátogatás kisérővel és korabeli vacsora, jelmezes felszolgálókkal élő lantzenével valamint jelmezbe is lehetett öltözni. Nagyon jó a kilátás a Dunára vagy a várra. Igaz holtszezonban voltunk így kedvező volt az ár is. Mindenképpen visszajövünk még. Talán a takarítás amin egy picit lehetne még javítani erre 4 pontot adnék, de a többi mindenképpen 5*.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár