2022. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. április 25.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Húsvét hétvégét töltöttem ott Feleségemmel (3 éjszaka). Sajnos előre kellett utalni az egész összeget majd 300.eFt (még utólag IFA, parkolás, szervízdíjak… meg is haladta az előbb írt összeget)
Az első benyomás ahogy beléptünk a (4 CSILLAGOS ). szállodába. Középen Bal oldalt a recepció, vele szembe asztalok székek (ekkor még reménykedtem hogy nem itt kell elfogyasztani a felkínált ételt).
De sajnos igen, ott volt az étkeztetés amit el is mondott a recepciós a bejelentkezéskor. Annyira rosszul van kitalálva , mert evéskor 3-4x lökték meg a könyököm . Cukorbetegekre nincsenek felkészülve pl desszert terén. Nem voltam még ezen kívül olyan **** szállodában ahol ne lett volna olyan desszert a vacsora mellé ami nem tartalmaz cukrot. Vagy ha nem volt kitéve akkor külön hoztak! Itt??? Sajnos nem tudnak adni, előre kellett volna jelezni. Pénteken és szombaton is megkérdeztem….. vasárnap már nem mert idáig sem tudták megoldani akkor eztán sem sikerülne…. Pedig szombaton nyitva volt minden.
Felérve a lakosztályba ami a második emeleten van és felhívták a figyelmünket arra hogy sajnos a felvonó nem működik…. Jó , rendben, megértem ünnepnap nem jön szerelő.
Tehát körülnézve a lakosztályban a tisztasággal gondok voltak. A járólapon fekete haj és szőrszálak, máshol kisebb koszdarabok a padlón. A pezsgőfürdő látszatra “tiszta” volt , de a leeresztő ami egyben a túlfolyó is annak környékén kosz, iszap volt lerakódva!!! Rögtön lementen és kértem tisztítószert, jött is fel a szobalány , felajánlotta hogy kitakarítja mégegyszer, de abból a megfontoltságból hogy ugyan úgy kifelejti ismét inkább megcsináltam magam!
A hálóban nincs tévé ezt nem értettük miért?! A másik helyiségben ahol a pezsgőfürdő van ott van egy 70-80cm képátlós tv. Nem értem milyen megfontoltságból van ott, mert ha üzemel a pezsgőfürdő , nem lehet hallani televíziót!
Egy hátmasszázsra kértünk egy időpontot amit inkább kihagyhattuk volna, mert inkább egy vonalban, gerinc simogatás volt nem masszázs!
A reggeli bőségesnek mondható , a vacsoránál is találtunk éppen amit megegyünk, de nem nagy a választék.
Hogy mondjak valami jót is, a teraszról csodás a kilátás!
Végszóként ha nem előre utalással lehetett volna csak kifizetni és lett volna díjmentes lemondás , akkor nem töltöttünk volna el egy éjszakát sem. Sajnos rányomta a bélyegét az első benyomás.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Royal Club Hotel további értékelései
2024.10.24a párjával
Nagyon szép és aktív három napot töltöttünk itt. A személyzet, az étkezés és a tisztaság kiváló. A szálló elhelyezkedése, parkolási lehetőség az elvárásainknak tökéletesen megfelelt. A Wellness részlegen a medence vízhőmérséklete alacsony volt számomra, egyébként nagyban hozzájárult a részleg a...
2024.08.15a párjával
Igényes kivitelezésű, kellemes, tágas, nemzetközi színvonalú szobák és folyosók, a személyzet barátságos és kedves, nagyon jó elhelyezkedésű hotel. Visegrád maga is kellemes meglepetés, nagy rendezett és festői szépségű település. A svédasztal viszont nem túl bőséges, ha valami elfogy, akkor...
2024.07.14a párjával
Kettő negatívumot tudnék megemlíteni! Érkezésünkkór az amúgy szèp viràgos kertben óriàsi gaz ékeskedett! Ez nem tesz jó benyomàst a vendégek érkezésekor! Màsik pedig amit màr én is olvastam indulàsunk elött a hozzàszólàsokban, hogy reggeli közben az...
A Royal Club Hotel legnépszerűbb csomagjai
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Karácsony - teljes előrefizetéssel
Négy éjszakás ajánlat félpanzióval
Vissza nem térítendő ajánlat félpanzióval (1 éjtől)
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Május 1. - teljes előrefizetéssel
Húsvét - teljes előrefizetéssel
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
Október 23. - teljes előrefizetéssel
Szilveszter - teljes előrefizetéssel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
76.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval