A luxushotel gourmet étterem séfjének művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Menüit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk, orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Mesterszakácsunk képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni.
Tovább olvasom >>
Séfünk kifinomult szakácsművészetével naponta változó, szezonális, regionális, friss alapanyagokból készülő 7 fogásos menüvel várja vendégeit minden évszakban. Friss fűszernövények, ehető virágok használata jellemzi ételeit, többnyire a kastély saját fűszerkertjéből. A hagyományos és molekuláris technikák ötvözésével, a legmodernebb konyhatechnológiával izgalmas, egyedi fogásokat alkot. A kihagyhatatlan kóstoló menük, az ételkompozíciók mind-mind a magyar ízvilágra épülnek, melyekhez gourmet éttermünk étteremvezetője a környék kitűnő pincészeteinek kiváló borait kínálja. A gourmet étterem Budapesttől egy órányira felejthetetlen kulináris élményeket ígér. Séfjének filozófiája: kísérletezni, az egyszerű, közvetlen utakat keresni, a közismert ételeket elemeire lebontani majd teljesen új feldolgozásban összerakni. „Ne másolj, még magadat se! ” – vallja a gourmet étterem séfje.
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.