A századforduló hangulatát érhetjük tetten a Balaton közelében, a Berencsepusztán álló Chateau Visz kastélyszállóban. A luxus hotel egy bájos tó mellett emelkedik, a rezidencia építtetője, Jankovich gróf világát idézi. Az erdő mellett álló kastély 12 egyedi kialakítású szobával várja a pihenni érkezőket.
Az antik bútokokkal berendezett terek mellett egy magas színvonalú gourmet étterem szolgálja a vendégek kényelmét.
Szögezzük le: gyönyörűen karbantartott környezet- park, igényes főúrias épületkomplexum. A személyzet, kiszolgálás és hozzáállása, segítőkészsége remek és már-már példátlan. Az ételek finomak mind ez megspékelve egy esztétikus tálalással. Az étterem nem túl nagy.
A szobák és a kastély feelin nekem nem jön be -kivéve Keszthelyt- igaz itt van wellnes, nem túl nagy és csend és nyugalom honol. Az árak az egekben -nekem írreális- Luxus egyágyas szoba 48. 000HUF/ éjjszaka, a 2főre 62. 000HUF a Nyári szezonban és itt jön a lényeg: ANYÁRI SZEZON ITT április 1-től tart szeptember 30-ig ! ! ! Micsoda? ? ? ? Árilis még a tavasz 2 hónapja és itt volt az a pont amikor azt mondat na ez már túlzás. Persze vannak "idények" de ennyire előre rohanunk? . 2 évesnél idősebb gyerekért kb 10. 000HUF kérnek a pótágymiatt.