Zenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy bemutatkozása
Vonyarcvashegyen, az egykori keszthelyi uradalom borvidékének egyik szőlőskertjének szélén található a Helikon Taverna Wellness Hotel. A szálloda kényelmes szállást, ízletes borokat, igényes éttermet és gyönyörű, nyugodt környezetet kínál vendégeinek.
A szálloda csodás környezetben helyezkedik el. Tanulság: ne higgy a hely kiválasztásakor a képeknek, mert úgy tűnik a személyzet legügyesebb tagja a fotográfus. Sajnos ezt előre nem tudtuk és a Vendégházban foglaltunk szállást.
Ez rendkívül szűkös, kényelmetlen még a kedvező árhoz képest is Az első estét az ágy szerelésével töltöttük,mert érkezésünkkor az ágyrács darabokban hevert az ágy alatt / mi is jó fotósok vagyunk, szívesen mellékelném az ágyról készült képet . . /A recepción nagyon készséges fiatalember közölte,hogy másnap lesz bent a műszaki ember, akkor segítenek . . Inkább megszereltük az ágyat,nem akartunk egész éjjel a padlón feküdni. Takarítás egyszer sem történt a szobában, a szemetest nem ürítették ki. Valami jót is : a wellness részleg kellemes, a személyzet kedves, a koszt jó a felszolgálók rendkívül előzékenyek. Biztos,hogy a Vendégházat nem választanánk még egyszer, az ágyról nem is beszélve . . . dr Kováts-Megyesi András
Tökéletes volt minden aki egy kényeztető hétvégére vágyik arra ez a hotel kiválóan alkalmas! A személyzet kedvessége a kiszolgálás a környezet a programok minden, minden fantasztikusan jó volt. Ami nekem nem tetszett,hogy egyik nap sem volt párolt ,sült, vagy rántott zöldség ami számomra nagyon hiányzott!
A szálloda fekvése, a panoráma csodálatos. Sajnos a telt házas hétvége miatt olyan szobát kaptunk, amire nem számítottam. Az rendben van, hogy a szálloda legkisebb szobája maradt, de ezt a szobát egy ajtó választotta el egy másik szobától, ahol egy kisgyermekes család volt. Ezt azért közölni kellett volna a foglalásnál.
A szoba nem csak kicsi, de igen sivár is volt. Egyetlen szék volt a két személy részére. A képeken nem ezt lehet látni. Ezt leszámítva maga a szálloda rendben van. A személyzet kedves.
Nagyon tetszett az egész hotel a szoba szuper volt az étteremben a reggeli vacsora nagyon finom volt változatos a felszolgálók is nagyon segítőkészek és kedvesek voltak!A wellnesz részleg egyszerűen fantasztikus volt!Szuper hely egy igazi kikapcsolódáshoz!Bátran merem ajánlani bárkinek!
Az idő rövidsége miatt a wellness részlegről nem tudok nyilatkozni, de összességében többet kaptunk, mint amire számítottunk. . . kellemes környezet, vidám, kedves, közvetlen alkalmazottak, kiváló konyhafőnök, finom ételek és csodálatos panoráma. Kényelmes, tiszta, otthonos szoba.
Lehetőségeink és időnkhöz mérten szeretnénk több éjszakát újból eltölteni Önöknél. Reméljük összejön. Köszönjük az élményt! További sok sikert kívánunk! Üdvözlettel: Csepregi Éva és Farkasinszky Gábor
Wellness részlegben a fekete hosszú hajú alkalmazott a minőségi szolgáltatás nyújtása (lásd jakuzzi beindítása közben) helyett elmondta, hogy ő fáradt mert már a 11 órája dolgozik, s egyébként is a a vendégek mindent elcsavarnak. Majd ezt követően unaloműzésként a Balaton felé fordulva telefonálgatott. A jég szobában nem volt jég.
A pincér egy este az asztaltól felszeretett volna állítani minket, azzal, hogy ez foglalt. Jelzés nem volt erre vonatkozóan, így nem álltunk fel. Erre a mellettünk ülő németeket állította fel, egy másik asztaltól, ahova később megérkezett a szintén szállodában lakó német család. Ezen a napon ez az asztal úgy volt evőeszközökkel megterítve, ahogy kell. (előétel, halkés, stb. ) Minden másban csak jót tudunk a szállodáról és a személyzetről elmondani.
Tetszett a wellnes,a az étterem,az ellátás,a személyzet udvariassága.kevésbé tetszett hogy a szobánkból nem volt kilátás,/vendég házban laktunk/ nincs egy akasztó se az előtérben,se a fürdőszobában. A legnagyobb probléma számunkra a sok lépcső volt,de ez idős korunk miatt okozott nehézséget. Jurka Károlyné.
Többször jártunk már a Hotel Zenit Balatonban, de most először a voltunk a vendégházban. A szállodában telt ház volt, más csak itt kaptunk helyet. A vendégház tulajdonképp a hotel egy régebbi szárnya, szobái az étterem feletti tetőtérben vannak. A berendezés fenyőbútorokból áll, tisztaság volt mindenütt.
A szobából egyedül egy nagyobb méretű tükröt és az ágy egyik oldaláról egy olvasólámpát hiányoltam. A vendégház lakói ugyanazokat a szolgáltatásokat vehetik igénybe, mint a hotel lakói. A wellness részlegbe egy hosszú föld alatti folyosón lehet átmenni, kb 3 perc séta. Az étterem azonban közelebb van innen, mintha a hotelben laktunk volna. Örömmel tapasztalom, hogy a Zenit nem változik: maximális udvariasság, magas színvonal a wellnessben, reggelinél, vacsororánál. Azoknak ajánlom a vendégházat, akik az olcsóbb árakért cserébe kibékülnek egy egyszerübben berendezett szobával.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Vonyarcon a Hotel Zenitben. Szállásunk a hotel vendégház részében volt, ahol kényelmes ágy és tiszta fürdőszoba fogadott bennünket. A kisfiunknak már be volt készítve a pótágy. A wellness részleg színvonalas, és nagyon nagy sikere volt a gyermek medence csúszdájának is, amit a 3 éves kisfiúnk előszeretettel használt.
Kipróbáltuk a sóbarlangot is. Ha javaslatot tehetek ide jó lenne néhány játék a gyerekeknek, mert a 45 perc egy igen aktív gyereknek nagyon hosszú idő, amit például egy vödör és lapát segítségével könnyebben ki lehet húzni.
Bár a Vendégházban fgolaltam a szállást, odaérkezéskor tudtuk meg, hogy a Hotelben kapunk két összenyitható kétágyas szobát. A gyerekek ennek nagyon örültek (5 és 7 évesek), hogy külön szobájuk lehet. Félpanzióra fizettem be, ami "bőséges büféreggelit és bőséges büfévacsorát" jelentett.
Valóban bőséges volt, főként a reggeli, de a vacsora is kifogástalan volt, mind ízben, mind mennyiségben. A wellness részlegből csak a medencéket látogattuk. Nem nagy, de jó meleg a víz, és a csúszdát is nagyon élvezték a gyerekek. Ajánlom mindenkinek, egy hétvégére mindenképpen!